![]() |
recomandare subwoofer scaun bmw
Ce recomandari aveti pentru subwoofer sub scaun pentru un BMW e90? de 8" si adancime maxim 50mm ?
http://www.***********/car-sound/subw...-e8w-9991.html Asa ceva ar fi ok? |
Re: recomandare subwoofer scaun bmw
Quote:
Eu nu am auzit nici o solutie (in afara de cea stock) care sa aduca un plus sesizabil, mai ales avand in vedere investitia. Cred ca e de preferat sa lasi subwooferele stock in pace si sa adaugi niste bas in portbagaj, chiar daca E90-ul nu-i cea mai prietenoasa masina din punctul asta de vedere. |
wooferele de sub scaun de la BMW E90 folosesc ca si incinta pragarele masinii deci au ceva volum disponibil este o abordare inteligenta :shock: socant tinand cont ca bmw sunt praf la sunet:rolleyes2
practic plasticul acela care pare a fii incinta wooferului este numai un adaptor care face legatura intre woofer si pragar. 8) se pot folosii GZMW 200NEO care sunt peste cele originale insa mai slabe decat Logic 7 ... eu le-am incercat si intra in locul original cei de la GZ am vazut ca au facut si un kit special pentru E90 cu adaptoare etc. din pacate eu cumparasem deja wooferele de L7 pe care am dat vreo 200E ... |
Care-i faza de raspundeti la topicuri vechi? Sau... care-i rostul?
|
sincer nu am observat :lol: cred ca e prima data cand intru pe sectiunea asta :rolleyes2
oricum cred ca poate mai ajuta pe cineva ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning