![]() |
Mare e gradina domnului
2 Attachment(s)
Mare e gradina domnului
No Comment |
:shock: ....mbwahahahahahaahaaa...doamne ce tziganie
|
E CEL MAI TARE SISTEM ANTI-FURT LA ORA ACTUALA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
imediat se taie lantul ala :chainsaw:
|
Dak poza e din Bulgaria sau Moldova... sa stiti ca asa fac oamenii acolo de frik hotilor :)
|
Pe langa mine, era un motor care avea asa legata roata cu un lant de o duba :)
|
Hahahahha :lol: :lol: ce tare e omu` ... ar fi frumpos sa ii fure careva masina si sa ii lase roata legata de pom :lol:
|
shi peste cateva zile auzim ca un audi a fost grav avariat imopreuna cu casa proprietarului deoarece copacul de care era legata mashina a fost taiat pt indepartarea lantzului de catre un hot.copacul cazand atat peste automobi cat shi peste casa proprietarului... :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
E din Serbia Muntenegru( la nr SCG se traduce Serbja Crna Gora)...eu zic ca ii era frica sa nu-i fure janta... :lol:
|
e mare gradina Domnului e adevarat .... problema cea mare e ca sunt portile deschise !!! :D :D :D
|
Este tare
:shock: Totusi este prea exagerat.. dar nu costest faptul ca acel om s-a facut de tot ***-ul
Totusi sa iti legi masina .... Ce mai conteaza... ESTE TARE :idea: :!: :arrow: |
ala o trecut prin romania si a vrut sa fie sigur ca ii mai ramane ceva de la masina ca amintire in caz ca romani il ajuta sa mearga cu avionu' acasa
:idea: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Noi am legat ursuletzu unui figurant de carligul de remorcare....ce uimit a ramas cand a vrut sa iasa din parcare... nu stia ce l-a lovit......
ps i-am lasat vre-o 3 m de lant sa prinda ceva viteza.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning