![]() |
Fara xenoane din 2007...
Am auzit si eu de la un preten ca din 2007 xenoanele vor fi scoase de pe toate masinile...veti avea la dispozitie aprox. 7 luni ptr a face asta....Adevaru este ca xenoanele te orbesc pe autostrada...da totusi lumina e mai placuta decat la cele normale...Sa speram ca nu va fi asa...;)
|
Re: Fara xenoane din 2007...
loool...cred ca e cea mai mare prostie pe care o aud =))) cum sa scoti frate xenonu...un xenon adevarat,reglat cum trebuie nu te deranjeaza absolut DELOC... cu siguranta e o aberatie ce spui tu... acum la mintea ta dc crezi ca sunt puse xenoane pe masini adevarate si sunt si scumpe? ca dauneaza? n-as crede..nu e vorba de placut si de fitze,e vorba de util(cum vezi tu din masina,ce vezi,ce vede celalalt care vine ...)
|
eu am auzit ca din 2007 nu mai ai voie sa mergi cu mp3 in masina ... doar cu un casetofon si maixm 4 boxe ...
ps: mai urmareste si reclama aia cu aderarea la UE ... de o tot dau astia pe la tv |
Nustiu ce sa zic...asta m-am intrebat si io...ca xenoanele dau dovada de eleganta...Ptr ce sa le scoata....Da mai multi mi-au zis ca e adevarat
|
Quote:
Daca vrei sa nu te mai orbeasca pe autostrada mergi cu spatele ... sa zica lumea ca te intorci;) Tu chiar esti praf daca poti sa concepi asa ceva:):):) PS: Daca tu iti pui xenon la masina doar ca sa fii elegant....inseamna ca esti chiar idiot....unii le folosesc pt o mai buna vizibilitate;) Da la NFS nu se scot xenonanele din 2007? |
Incercati sa ganditi si voi un pic inainte de a posta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning