![]() |
"Noul" meu audi A4 B5 `95
6 Attachment(s)
"noul" meu audi a4 b5 din anul 1995 ( motor 1.8 ,cutie autoamata , 125 CP , clima, geamuri electrice) este auds din germania de mine .
Sunt foarte multumit de el, nu am avut nici o probleme cu el pana acum. M-ar interesa daca stie cineva cam cat m-ar ajunge taxa pentru el in romania. |
Re: "Noul" meu audi A4 B5 `95
Quote:
|
e colant , culoara exacta nu stiu sa tio spun ca l-am foliat in germania si am fost cu cineva eu am ales culoarea . imi pare rau
|
Sa ai vreo 2700 euro pentru taxa de inm + restul de taxe + alergatura :lol:
|
foarte frumoasa culoarea, in schimb rotile alea par de plastic :rolleyes2 ar merge unele oem de mercedes amg, in combinatie cu farurile alea ai rezolva odata pentru totdeauna disputa audi vs mercedes vs bmw :lol:
|
intai sa rezolv cu inmatriculatul...din cate am ineles de la mai multe persoane ma ajunge in jur de 2300 euro sa o inmatriculez :shock:
|
Frumos rau, inafara de jante , nu ca nu-s frumoase da nu-s la locu lor
|
multumesc !!
|
Frumoasă maşina!
Interesantă culoarea :) . Ce o să faci până la urmă ? O înscrii la noi sau la bulgari ? Înscrisul e vreo 2370e , atât la costat pe un prieten de al meu cu un model identic + alergătură + 137 lei pentru nu ştiu ce foliţă! în final a renunţat şi a bagat-o pe BG! Multă baftă! |
la fel o sa procedez si eu :) incerc sa caut pe cineva care face inscrieri direct pe numele meu :) fara procura
|
Quote:
Mai bine o treci pe un bulgar parerea mea... eu ti-am zis ce am citit prin presa si am auzit de la samsari. Tu faci ce vrei. Bafta cu masina |
am auzit si eu treaba asta...acum nu stiu nici eu ce sa fac o sa ma interesez si o sa vad cum sta treaba cu bulgaria .
|
Arata foarte bine live,dar jantele cromate nu prea merg pe o masina mata(parerea mea,important ti-e sa iti placa).Cu inmatriculatul,de ce nu o recarosezi ?
|
Quote:
in legatura cu inmatriculatul am auzit de la cineva c a dat statul in judecata printr-o firma si pe perioada procesului are numar nelimitat de numere rosii iar apoi daca are castig de cauza nu plateste taxa.merita sa te interesezi! |
iti plac farurile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning