![]() |
sfat 320d sh
am gasit pe autovit un 320d 2002 din prahova < http://www.***********/html/1/6/8/0/431680.php > .... si la achizitionarea unei masinii sh am experienta 0 ... as vrea sa stiu daca stie careva un tester care sa` arate uzura motorului km reali daca se poate ... in prahova sau prin apropiere ?! imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia ...
|
Re: sfat 320d sh
tot ce iti pot spune e ca masinuta e f inghesuita ,pers din spate vor resimtii mult de tot lipsa d spatiu interior iar la drum lung va devenii obositoare.
|
mi se pare mult. la banii respectivi iti aduc tu una de dincolo, si stii sigur care e treaba cu ea. poate ramai si cu 1000 euro pt cheltuiala, sau eu stiu. plus ca e gri, e o culoare frumoasa, dar nu prea deosebita. nu arata bine pe masina aia.
|
in tara ce`am vazut pe , piata bateau tot pe la 13-14.000 dar cu km mai multii peste 100.000 deci pretul nu mi se pare exagerat ....zilele astea ma duc sa vad masina .... si sper sa fie in regula si sa fiu noul propietar ....
|
S-ar puteasa aiba km aia,dar eu ma fac popa dak gasesti majina in nemtenia de 4 ani cu 80.000 km,.In rest e ok si sa stii k culoarea argintie e cea mai intrebata la bmw dupa negru desigur.Du-o la un tester in bucuresti si iti spune cati km are(bavaria)De asemenea dak trimiti un email in germania iti spune si la cati km a avut ultima revizie,dar cel mai bine intra tu aici bmwclub.ro
|
bine 80 k poate chiar nu gasesti dar totusi ce se gaseste in romania au majoritatea km dati inapoi
|
FRATELE meu uite-te dracu la data ultimului post inainte de a scrie peste tot balarii
|
ma da tu esti vreun pui de moderator sau cum?vedetzi frate de treaba ta si inceteaza sa mai faci posturi aiurea!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning