![]() |
Achizitionare Fiat Punto model `00-`02
Salut. imi place f mult punto si cred ca imi voi lua unul. Astept parerile voastre despre masina...tot ce imi puteti spune...si ce puteti :P si daca se poate niste oferte ...
|
Re: Achizitionare Fiat Punto model `00-`02
Super consum ,super stabilitate, confort OK iar motorul de 80 CP are super reprize putandu-te baza pe ea intr-o depasire ...si din ceea ce spun mecanicii este un model foarte fiabil.
Diferenta este doar motorizarea...60CP,80 CP benzina sau dieselul Bafta |
daca vrei sa faci curse i-atzi unul pe benzina, daca vrei putere i-atzi unul JTD :D:D:D
|
Gata...mi-am luat Punto `00 1.2i 2usi 60 cai
|
deci o vom vedea la sectiune "masina mea"? pune mai multe detalii... pret dotari,stare...
|
imi puteti zice si mi ce dotari are un punto din 2000 ...airbag servodirectie ceva?
|
3 Attachment(s)
Salut !
Am eu unul de vanzare: -fabricatie 07.2000; -benzina 1.2 cc 60 cp; -computer de bord; -geamuri electrice; -4 airbaguri; -faruri reglabile electric; -proiectoare ceata; -servo directie asistata electronic 'dual drive' -trapa transparenta electrica; -volan reglabil; -bancheta spate rabatabila si fractionabila; -scaun sofer reglabil pe inaltime; -ABS si EBD; -turometru; -stare f. buna nerulata in Ro |
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning