![]() |
Colectie telefoane
6 Attachment(s)
Colectia mea de telefoane :-)
Majoritatea nu sunt functionale si pe unele se si vede. De ce nefunctionale? Simplu. Pe langa colectionat imi mai place sa si repar telefoane asa ca am combinat aceste 2 pasiuni si asta e rezultatul :D Mai exact, colectionez telefoane defecte, le repar pe cele care pot si apoi le pun inapoi in colectie. :-) Dar sa nu o mai lungesc. Dupa ordinea din prima poza am: Sony Ericsson t610i, Sagem my521x, Replica Nokia N95 8GB, Panasonic GD52, Nokia N70, Motorola v360, LG U8110, Motorola v3, Telit GM810, Sony Ericsson z610i (apare doar in poza 5 langa LG) si inca un Nokia N70 cu care am facut poza si pe care il folosesc. |
Re: Colectie telefoane
Nokia N95 8G e functionabil??8)
Iti urez bafta si cat mai multe telefoane;) |
Ms :-)
N95 8gb e replica si are displayul spart si nu are baterie. |
1 Attachment(s)
Asta e Bun?:lol::lol:,,'
Scuzati Off |
Ala e Motorola v3 :-P Are probleme cu banda. Functioneaza doar ca nu se aprind display-urile. Trebuie doar schimbata banda.
Si nu esti offtopic pt ca ai intrebat despre telefoanele din colectie :-P |
Pana la urma ai vreun telefon Bun??:lol::lol:
|
Da. Telitul si n70-ul pe care il folosesc eu. Restul sunt fie functionale dar cu mici defecte, fie se aprind dar au defecte mai mari, fie nu se aprind deloc.
|
Am uitat sa mentionez ca daca aveti careva telefoane defecte/sparte pe acasa sunt interesat de ele pt colectie :-)
Nu conteaza defectul sau cat sunt de sparte, sunt bine-venite in colectia mea :-) |
salut...am eu cateva telefoane defecte/partial defecte....ai ceva de oferit la schimb? sau cumperi? ma intereseaza accesorii de masini
|
da-mi add la id remmy_the_demon92 si vorbim :-)
|
1 Attachment(s)
Update:
- Nokia 6230 - Sony Ericsson v630i - Sony Ericsson k300i - CCN - Chinezarie pt Colectie Neidentificata :lol: Care sunt functionale le voi poza aprinse :-) Ma intereseaza in special Nokia cu symbian maxim O.S. 9.2, Sony Ericsson si unele din fostele mele telefoane (lista de mai jos). Lista: sony ericsson: k700i, w200i, w302, w910i. nokia: 6300, 6600. samsung: sgh-j400. sagem: my400v. vodafone: 527. Bineintales ca defecte. Vreau sa fie reparate de mine :-) |
1 Attachment(s)
UPDATE:
Cum n70-ul din pozele din primul mesaj l-am dat pe 6230, k300 si v630i am ramas fara asa ca am mai luat unul. :D Diferenta e ca asta e perfect functional si ca arata mai bine :-) |
2 Attachment(s)
Unul antic si de la mine, functional..
|
2 Attachment(s)
UPDATE:
Nokia 3310 Samsung SGH-e350 |
1 Attachment(s)
Salut, am vorbit aseara pe mess...astea sunt telefoanele :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning