![]() |
E36 - New Kitty Cat
8 Attachment(s)
Salut!
Nu e primul topic "Masina mea" de pe forum, si sper, nici ultimul... am mai schimbat vreo 3 de atunci. Am stat putin pe ganduri inainte sa-l fac... sunt cateva masini aici care sunt geniale... dar deh... fiecare cu ce poate. Povestea e asta (e lunga, dar o sa fiu scurt): Am facut o prostie cu o recarosare de e36 coupe, am vandut ce cumparasem (o caroserie troaca cu o gramada de mici probleme, de care din pacate nu mai am timp sa ma ocup), si am luat una din germania, cam ce mi-am permis la momentul de fata, mi s-a pus pata, am strans niste bani si cu prima ocazie, am luat una din Germania... Masina are mici probleme, dar se vor rezolva toate, in timp... Despre masina: - Kit M - Scaune recaro de fabrica, Alcantara + Material textil, incalzite - Suspensie Sport (Sper sa nu ma insel, masina imi ajunge maine acasa) - Dublu climatronic digital - Volan M3 E36 - Jante 16" cu spite, model... ok... o sa le schimb mai tarziu cu 17" E36 M, 7.5J / 8.5J, de fabrica... - Stopuri fumurii (O sa iau unele de M de pe ebay) - Culoare foarte ciudata... cel putin rara, nu prea am vazut culoarea asta pe E36... Astea au fost chestiile OK. Vine partea rea: Putina rugina pe capota/portbagaj (pe sub am inteles ca nu are rugina, ceea ce e ok), e zgariata cu cheia pe ambele parti, aripa spate are o zgarietura/fundatura de 4-5 cm (asa pare, se vede in poze...), si am inteles ca e cam jegoasa la interior... se spala... Modificari... multe... o sa pun poze live curand. Maine, sper. In principiu, primele modificari ar fi scoaterea ruginei... si pana ma hotarasc ce fac cu zgarieturile de cheie, o sa pun un colant negru pe capota/portbagaj. Si o revizie completa, sa vad ce trebuie schimbat. Sa nu uit: Masina e un 316, dar o asteapta un 1.8iS aici.. Cum ziceau unii mai vechi: Asfalt uscat si vant in haion! |
re: E36 - New Kitty Cat
Quote:
Să o stăpānești sănătos! |
ziceam ca o sa chituiesc capota/portbagaj, si nu o vopsesc acum... ca nu-s hotarat daca vopsesc tot sau schimb culoare... si sa nu stau cu chit, mai bine tin temporar un autocolant... doar o idee
|
1 Attachment(s)
Ar fi pacat sa pui colant pe masina asta. Ar fi pacat ca o masina ca asta sa pateasca asa ceva. Culoarea este posibil sa fie Byzanz si este destul de rara.
Are un interior frumos dar player-ul ala strica multe acolo. Nu pare sa aiba suspensie sport, nici macar M-Tech, dar asta banuiesc ca ai in plan oricum sa o schimbi. Stopurile chiar merita schimbate. E o baza frumoasa de plecare, eu i-as pune niste oglinzi de M, stopurile, suspensie si jante decente. Lip-ul la bara o va schimba total, plasa neagra, si niste faruri cu lupa. P.S.: Daca chiar este byzanz, o sa o poti surprinde in ipostaze ca asta: Attachment 2191925 |
Nu ştiu dacă e byzanz... Am cont pe bimmerforums si n-am uitat acolo... Dupa cum ziceam, stopurile trebuiesc schimbate... Nu o să o fac pom de crăciun... Am avut totuşi magazin de tuning, ar trebui să fac diferenţa īntre kitsch si ceva frumos... O să fac ceva clean, cat se poate oem m şi ideea de bază acum e să verific tot la capitolul tehnic, dupa, să fac orice modificări...
Ms pt sfaturi, dacă trebuie revopsire, o culoare in genul celei puse de tine luasem in considerare oricum... Poze mai multe azi, cānd ajunge masina. Dacă ajunge pe lumină. Mulţumesc pentru sfaturi, apreciez. |
Quote:
Masina are potential, si o sa arate mult mai bine dupa ce va ajunge la tine! Multa bafta si astept pozeeeee :D |
culoarea e super, n-ai cod pe oala? nu o schimba.
are si dotari, cu IS o sa aiba si ceva forta, niste jante cu buza si mici retusuri la exterior si e forta. spor si sa o conduci sanatos si fara incidente! |
Frumoasa rau.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Keep up the good work!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Culoarea nu e cumva chiaretto red ?:shock:
|
Quote:
Quote:
Cat despre jante, am pus deja ochii pe Original M3 E36 pe 17, alea in 5 spite duble ( http://forum.e46fanatics.com/attachm...1&d=1242158360 ) Quote:
Nu vreti sa-mi vedeti wishlistu de pe ebay... |
Quote:
poate imi face si mie ceva cu ochiu!!!8) |
Quote:
|
Quote:
|
Masina cu care o recarosezi are tot 1.6 dar e an mai nou nu ? Bafta sa ai