![]() |
faruri de mk.4 - conversii
Dupa cum muti cunoastem , farurile de vw golf mk4 se pot adapta mai mult sau mai putin usor pe foarte multe modele de masini!
cel mai cunoscut este montajul pe mk3 ! cunoastem toti daciile cu faruri de mk4 si chiar golfuri 2 am vazut cu faruri de 4 ! pe ce alte masini mai merg! cum se face conversia ! poate dam niste idei si altora! Am aruncat manusa ! |
Re: faruri de mk.4 - conversii
1 Attachment(s)
... Poza merita
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca tot fac unii scandal aici ca-i kitch.Uite o dacie care arata mai bine asa decit cu originalele.
Farurile de mk4 se preteaza foarte bine la o fata "bolovanoasa",care pot schimba total estetica si nu neaparat in rau.Normal ca nu se pot piune pe un Camaro sau NSX :):) ,insa uneori merita investitia. Iar in final banii sint facuti sa circule... O conversie reusita: |
faruri de mk.4 - conversii
Quote:
|
5 Attachment(s)
golf 3 si un vento ... mk4 look
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=Syc@;646903]:yikes:pe bune ca arata bine? ....QUOTE]
Mda...daca spuneam BMW rullz ,se umplea thread-u' asta de bale. O astfel de conversie se cheama styling.Tuningul se ocupa de mecanica.;) Iar kitch este asta: |
[QUOTE=turbojack;646909]
Quote:
|
3 Attachment(s)
vento + bora + mk3 .....cu mk 4 look :arrow:
|
[QUOTE=Syc@;646920]
Quote:
Daca a desface 4 suruburi si a scoate 2 mufe ti se pare mare stiinta...atunci e ok.Insa deocamdata nu am vazut sa vii cu nimic constructiv ,ci doar sa ataci la persoana. Cu rabdare,scule bune si indeminare se poate face orice....daca are cine.;) |
1 Attachment(s)
se poarta conversiile......
acum la modul serios, as vrea o poza cu un mk2 cu faruri de mk4, desi nu cred ca arata bine sunt tare curios |
Quote:
|
[QUOTE=turbojack;646954]
Quote:
|
1 Attachment(s)
Corrado :)
|