Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   neste modificari... mai am... (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/28360-neste-modificari.html)

sergiu27 03-12-06 00:38

neste modificari... mai am...

7 Attachment(s)
pareri ?
[email protected]

CT99WUW 03-12-06 07:52

Re: neste modificari... mai am...

:shock: :shock: :shock: :shock: Scoate scrisul ala cu NitrousXpress...te faci de ras....bagi gpl si apoi pacalesti copii prin cartier ca ai NoS...ce naiba...iar in portbagajul ala mai fa si tu putina ordine , zici ca e pe munte , plin de braduleti (parfumati).
In ceea ce priveste modificarile....chiar nu le vad...daca ai pus dual exahust system e modificata? sau te referi la boxele alea aruncate pe acolo.

DACIA-Wrc 03-12-06 10:19

aia nu-i duala, cred ca-i catalizatoru
boxele din usa
alea din spate
si mp3-u sau mp4-le
alte modificari n-am facut sa-i fi facut, sau i-ai facut?
vrei sa vezi modificari facute la o masina? contacteaza-ma pe mess si-ti arat modificari facute la un cielo

topser 03-12-06 12:52

aoleooo mai fa si tu curat pe acolo frate..in afara de stickere si braduleti mai ai ceva modificat ?

DACIA-Wrc 03-12-06 13:52

abea acuma am observat neon din porbagaj :)
de-ai avea o asemenea butelie de nos...ai fi cel mai bestial de prin europa :P

aganon_2002 04-12-06 23:20

...si ziceam ca a mea nu e aranjata... M-am mai linistit.
Chiar asa poate reusesti sa arunci toti braduletii aia din portbagaj si sa pui unu...da' bun.
Pe langa ca e grea ca naiba usa de la Cielo ai mai arucat acolo pe ea inca 2 boxe...

DACIA-Wrc 05-12-06 08:59

apoi n-am poze acu cu interioru de azi o sa=mi fac sa vedeti un interior si un porbagaj cam cum ar fi frumos sa arate

Rama_Jupanu 17-12-06 17:38

Pareri? ce pareri? Ce mi se pare tare e stickeru de pe butelia de gpl in rest...PRAF. Cate difuzoare ai in masina aia? Cate 2 pe usa, cred ca vro 2 pe haion sau cum s-o chema ala si una in portbagaj. deci in total 7? cred ca ai vrut sa faci un sistem audio 6.1. am dreptate?

SHOGUN-A8 24-12-06 01:35

Quote:

Originally Posted by Rama_Jupanu (Post 664656)
Pareri? ce pareri? Ce mi se pare tare e stickeru de pe butelia de gpl in rest...PRAF. Cate difuzoare ai in masina aia? Cate 2 pe usa, cred ca vro 2 pe haion sau cum s-o chema ala si una in portbagaj. deci in total 7? cred ca ai vrut sa faci un sistem audio 6.1. am dreptate?

Portbagajul chiar ca e panarama...si boxele la fel...dar tu prietene rama..nu prea stii sa calculezi :???:

Rama_Jupanu 24-12-06 18:40

Dar cate sunt mah ?

BGD_NNE 25-12-06 20:43

salut ! bai tata eu usnt nou aici si poate un ar trebui sa vb , dar portbagaj mai modificat ca al tau jur ca nu am vazut :D . Serios acum incearca sa cautzi un look mai stilat fara suparare

frozzen 25-12-06 20:47

fara suparare...da modificari nu inseamna sa iti pui instalatie GPL cu sigla NOX...am si eu cielo da nu mi-as pune gaz nici sa ma bati!!

MaTzA 27-12-06 01:08

ma rog... nu inteleg de ce ai pus atatea beoxe in masina... cu un HU alpine si dif-uri din targ cred ca se aude bestial... diful care vine in partea de stanga jos a usii(privind din fata) vine in dreptul scaunului ... rezultatul fiind egal cu 0 2 ai transportat muraturi sau un porc si a curs sange care a dus la "inmiresmarea" portbagajului?? ca nu gasesc o explicatie pt odorizantele alea... stickerul nu NX lasa-l...faci impresie si ai priza la gagici... ;) 3 stickerul de pe spoiler spate...muta-l pe usa jos ;) da mai bine... iar pt sub..recomand sa faci o incinta custom...ca sa se integreze cat de cat in ansamblu si sa nu sta chiar asa in drum ;) bafta si succes la "tunnat" ;)

SHOGUN-A8 27-12-06 08:19

Quote:

Originally Posted by Rama_Jupanu (Post 673717)
Dar cate sunt mah ?

Pai daca ai spus ca are cate doua in fiecare usa...:rolleyes2

maru 05-01-07 02:16

toba e frumusica da"ce cari frate cu ea de ai atatia braduti acolo?borhot?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning