![]() |
calculator P4
Calculator P4 moca ! ( carcasa obosita rau , si fara hard ) procesor 1.6 Ghz park , 256 ram , placa video 64mb nVIDIA, cd-rom , placa de retea , placa de sunet
Vrea sa scap de el ! |
Re: calculator P4
PRET ZERO LEI !
|
daca esti dispus sa trimiti pana in iasi cu posta...fa-l pachet, iti dau adresa , treci si ramburs drumu si iti vin inapoi bani pe transport
|
Salut!
In legatura cu computerul as dori sa stiu cum as putea sa intru in posesia lui. Singura problema este ca sunt din bucuresti. |
asta este problema pentru toti :)) nu stiu cum sa zic sa facem ... sunt multe persoane care vor calculatorul dar nici unul nu sta in constanta ... inca astept ...
|
Daca te hotarasti da mi te rog un pm.Eu o sa ti urmaresc threadul in continuare.
Sus |
salut .. daca poti trimite prin fan curier/posta ( suport eu taxele ) ti-as fi foarte recunoscator. De ce as avea nevoie de el .. pentru prietena mea se chinuie cu un pc vechi .. si poate reusesc sa il imbunatatesc pe al ei cu ceva de la al tau. Stima si astept pm cu raspuns negativ sau pozitiv
|
nu prea ma incanta indeea de a-l trimite prin posta sau prin curier ... mai asteptam cateva zile si daca nu apare nimeni din constanta o sa il trimit prin posta/curier ...
|
valabil pentru constanta
|
valabil !
|
s.a dat se poate inchide !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning