![]() |
IMS tuning
|
destul de buna.. :D doar pretul mi se pare cam.... :?
|
A muncit omu` ceva la ea, dar tot mai e de munca:
- tb. revopsita (arata ca o panarama de masina a sefului de post pompieri); - tb facut ceva cu retrovizoarele (sunt prea jos si cred ca daca stai cu mainile pe volan nu mai vezi nimic in ele); - scos sigla BMW; - tb montate scari laterale, asta daca nu te arunci in masina de la etajul 1 (vezi Zorro); - jante naspa + anvelope de talie joasa (?!) :D - bara din fata e stramba (inclinata spre stanga masinii / dreapta in poza); In concluzie, pretul e aberant. Propun variante moto / velo / electrocasnice. |
Kitsch veritabil + pret nesimtit...in cateva cuvinte...
|
E... cum sa spun? ... nasoala!!
Ce-o fi cu rotzile alea asa mici? toata lumea se inghesuie sa-si puna rotzi cat mai mari!!! Bullbaru' ala nu se integreaza deloc!!! Buclieru ala(daca pot sa-l numesc asa) cre'ca e facut din carton, zau! Pretul... nu mai zic nimic de pret!!! |
mai bine o reconditziona stock si o dadea k amsina de loectzie asa a facut un ***
|
Cu mici modificari, mie personal mi-ar place. DAR, nu stiu ce a fost in capu' lui cand a pus stickerele alea (limba, vultur), rotile mici.... Are sigla BMW, trebuia sa ii puna si T\"Diezel\"i :lol:
Oricum, se vede ca s-a straduit ceva, (scaune, chestii). Daca este in stare buna dpdv tehnic, ca pret nu mi se pare exagerat. Uitati-va pe autovit, sa vedeti acolo scoruri: http://www.***********/vs2cautaauto.p...++Cauta+%21+++ Preferata mea este a 2-a, 5000E:.... \"MASINA ESTE NOUA\" a vrut sa zica din '69 :))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning