![]() |
Machete in lucru - lil_richie
3 Attachment(s)
Buna seara am zis sa incep si eu sa modific putin machetele mele . Am achizitionat de la un targ un Porsche 1/24 burago, a fost zgariat , stropit cu vopsea si alte cele , eu l-am revopsit si am adaugat geamul din spate si interioru l-am vopsit negru albastru . Imi puteti spune si mie va rog niste pareri cum a-si putea sa-l modific. Va multumesc. Imi cer scuze pentru locul ales pentru poze dar le-am facut pe moment.
Attachment 2188181 Attachment 2188182 Attachment 2188183 |
re: Machete in lucru - lil_richie
Ma ajuta careva?
|
Pai ti-am zis...
Te uiti pe net la schema de culori a stopurilor si vopsesti la macheta. Daca ai spray, iei putin si il pulverizezi intr-un capacel si de acolo iei cu o pensula subtire si vopsesti. Galben, rosu, alb...vezi tu. Acolo...luneta ar trebui refacuta.Vad ca e vopsea si pe marginile dansei. Daca ai putea, te rog sa faci o poza mai de aproape la luneta si la interior. |
3 Attachment(s)
Am mai lucrat putin la vopsea si mi-a iesit ceva frumos din punctul meu de vedere. Multumesc pentru sfat.
Attachment 2194045 Attachment 2194046 Attachment 2194047 |
Re: Machete in lucru - lil_richie
Dupa mine eu schimbam culorile invers intre ele, eventual alegeam alta culoare in locul albastrului, un portocaliu ceva, oricum imi place ce e cleam in ce priveste abtipilduri si nu ai incarcat bara fata cu bandouri sau cu fel de fel...spor in continuare...poate apar si eu pe aici cu un Alfa romeo 166... si inca cateva insa mai tarziu...
|
Re: Machete in lucru - lil_richie
3 Attachment(s)
Imi puteti da si mie niste sfaturi va rog cu privinta la aceasta macheta Porsche 959 . Doresc sa fac eleron , macheta a avut din plastic dar din pacate este rupt avea de plastic iar gaurile le-am acoperit ,macheta arata asa:
Attachment 2195865 Attachment 2195866 Si asi dori sa arate cam asa: Attachment 2195868 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning