![]() |
BMW E36 320i Coupe
8 Attachment(s)
*Motor 2000 cmc benzina VANOS 24 valve – distributie lant
*Culoare SCHWARZ II *Geamuri electrice fata cu senzor confort *Oglinzi electrice incalzite heliomate *Inchidere centralizata *Dublu climatronic *Faruri cu ANGEL EYES clare + semnalizari clare *Jante aliaj 17” + jante de tabla cu anvelope iarna *Suspensie sport *Evacuare sport *ABS *Computer de bord OBC *Volan ///M reglabil pe inaltime *Proiectoare ceata fata – spate *Casetofon SONY + boxe originale *Scaune reglabile pe 5 directii *Presuri originale NU SUNT INTERESAT DE NICIUN FEL DE SCHIMB SAU VARIANTE, DOAR BANI. MULTUMESC Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, le-am facut in graba, masina fiind murdara – revin cu altele dupa ce ii vopsesc bara spate si ii pun folie. Arata si functioneaza perfect, nu bate. nu troncane, este adus din Germania – se mai poate scoate un rand de numere rosii. Defecte: *Bara spate am gasit-o crapata in parcare, am cumparat alta si urmeaza sa o vopsesc saptamana viitoare, in caz contrar, se scade din pret *Scaunul soferului este rupt pe aripioara stanga (tipic BMW) *Fetele de usi nu sunt in stare perfecta, dar merg Pret: 1299 Euro negociabil Date de contact: Telefon: 0767572577 Adresa de e-mail sau IM: sorimarius |
Re: BMW 320i COUPE E36
-100 euro --->> PRET 1199 EURO URGENT !! Nevoie de cash
|
Nu vrea nimeni o pisica ieftina si frumoasa ?!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning