![]() |
Comenzi : magazinmachete.ro
Aduc machete de pe www.magazinmachete.ro .
Plata se va face astfel : in avans prin posta De la efectuarea comenzii vor trece 48 de ore pana voi primi produsul sau produsele acasa , in cel mai scurt timp le voi trimite prin posta sau curier ( fan curier ) catre cumparator . Taxe : Livrarea produlusui de pe site Prin firma de curierat - plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului. Plata va consta in valoarea produsului + taxele de transport in valoare de 15 de lei + 5 lei comisionul meu . La produse in valoare de peste 200 ron nu mai percep comision :) |
Re: Comenzi : magazinmachete.ro
Deci serios acum. De jumatate de ora rad singur in camera :lol::lol::lol:
Tu vrei sa facem comenzi de pe site-ul ala pe numele tau si sa-ti mai dam si comision ? Iti dai seama ca daca chiar vreau sa iau ceva de acolo, in 2 min am facut contul si am dat comanda singur. Foarte tare asta frate !!! Esti in TOP :)) ps: imi place ca ai dat copy + paste la rubrica de info de pe site si am mai adaugat tu 5 RON comison :lol:. Mi-a placut asta. Esti inventiv :)) |
Re: Comenzi : magazinmachete.ro
Closed pe motive de... Ma rog, cred ca se subinteleg motivele.
PS: preturile alea sunt criminale :lol: Maisto si Bburago 1:24 la fabulosul pret de 79 de lei. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning