![]() |
Opel Astra Turbo Bertone!!!
7 Attachment(s)
De Vanzare.....pretul Este De 13300 De Euro....piele Navigatie Mare , Soft Putere 235 De Hp , Evacuare Sport , Suspensie Reglabila , Faruri , Stopuri , Pleoape , Masca , Pleoapa De Luneta , Piele , Telefon , Cd- Player ...Mai Multe Detalii Ptr Cei Interesati ...aaa 2001 100 000 De Km .....si Restu Din Poze!
|
Re: Opel Astra Turbo Bertone!!!
2 Attachment(s)
Masina Nu Se Vinde Cu Jantele Din Imagine ....decat Pentru + 1300 De Euro ...masina Se Vinde Cu Jantele Pe 17 De Fabrica Si Cu Inca Un Set De 16 Tabla +cauciucuri De Iarna....si Toate Piesele Originale Care Au Fost Schimbate!!!
|
mai tineo vreo 2 ani jumate si ti-o iau eu (considera-l ca pe un mare up pentru o mare masina!!!)
|
multumesc!
|
up!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nici nu stiu de ce ma obosesc sa postez ...aici sunt numai copii cu oltcit-uri si dacii ...nici daca o dau cu 8000 nu are nimeni bani ptr ea!
|
daca o dai cu 8000, o iau eu;)
|
:)L:):):) 8000 avans si restu leasing pe un an!
|
dany iti sugerez sa faci un nou set de fotografii. cele prezente sunt mai mult sau mai putin de actualitate, ar trebui sa fie postate doar fotografiile care reprezinta masina actuala.
k un tips...asha :) |
Quote:
|
masina se vinde exact cum este in primele 3 poze + folia in rest nimik......
|
uppppp...............
|
un up si de la mine....daca o aveai de vanzare acum 3-4 luni sigur ma aveai ca si client...am cautat mult asa ceva...
|
am avut-o....dar nu am dat anunt orice masina e de vanzare si toate au un pretz.....oricum ce ti-ai cumparat???
|
un crx...:D care a fost la un momentan de vanzare pe aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning