![]() |
Jante pt Cielo
2 Attachment(s)
Vreau sa-mi i-au niste jante si nu stiu de unde sa incep. Sper sa ma ajutati voi ce ar merge pt asta....
|
Re: Jante pt Cielo
195/50/15 merg sigur
205/50/15 merg la limita 195/40/16 merg iar sigur merg jenti de golf supernova opel cam tot ce are prindere 4x100 intre gauri numa bine |
Tine minte datele astea :
6J15, 4*100, ET=38 (sau 40) sau 6,5J15, 4*100, ET=38 (sau 40) Astea sunt dimensiunile recomandate pentru jantele de 15" (si anvelope de 195/50) pe care le poti pune pe Cielo fara sa-ti atinga roata spate in aripa. Mai poti pune si 7J15, 4*100, ET=38 (sau 40), cu aceleasi anvelope, dar s-ar putea sa trebuiasca sa ridici buza aripilor spate. Pentru 7j15 si ET=37 SIGUR trebuie sa faci operatiile despre care ti-am spus mai sus. Pentru 205/50/15 si 195/45/R16 iti recomand sa le montezi intai pe masina si apoi sa vezi cum sta masina (pe cauciucuri sau pe langa) :D |
pentru 16 tre sa indoi aripa inspre sus buza aia
in rest intra la fix, numa sa nu te duci pe gropi ca va freca |
Quote:
|
clar :P tu ce crezi?
asta doar daca ai ceva accident mai grav dar pentru 30 ron parca la rar iti trece in talon dimensiunea pe care o vrei tu 195/45/15 eu zic ca ii destul la cielo.... daca mergi cu grija fara accidente nu cred ca se va lega politia....eu acuma dupa sesiune ma apuc sa bag bani frumosi in masina....vreau sa-i schimb culoarea, rotile, suspensia, motoru, interiorul...numa caroseria o sa mai ramana din ea >:D< =)) |
Pune pe 15" am vazut pe un site 11500000 noi marca KM misto si cred ca vor sta destul de bine
|
ale cu negru?am inteles ca-s facute pe la noi prin garaje si la o groapa mai adanca se descentreaza butucul(cica...)
|
1 Attachment(s)
astea:
dar nu sunt deloc ieftine, cu toate ca am vazut pe un Symbol rosu in Bucuresti. Ma duc sa vad pe unde sta. |
Quote:
|
KM (Korn Metal) sant turcesti la fel ca si CMS, aceeasi calitate.
|
wow oz racing albe 116 euro +tva bucata noi
deci 195/50/15 ar fi ok pentru ca cielo-urile produse in austria(facute pentru austria!!!) aveau aceasta dimensiune...teoretic is la fel ca si 185/70/13 in diametru defapt nu`s la fel is cu 4,8mm mai mari in diametru astea pe 15, masurate , adica puse unu langa altul (cauciucurile) ox supergallera sunt super usoare jentile (catre 6kile bucata) ==> nu se distrug asa repede planetarele |
1 Attachment(s)
Am eu modelul asta de jante R13 daca te intereseaza la 600RON!
ym: b_30_hzl |
Quote:
|
wow ce mijto ar da pe masina mea, mai ales ca`i alba :P...ai cric? ca mi`ar trebuii vreo 4 jenti din astea :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning