![]() |
Machete in lucru - Dacia_1310
5 Attachment(s)
Da,ştiu că vor mai apărea mulţi oameni cu Dacia asta de la DeAgostini.
Dar sper să vă placă ce am facut eu pānă acuma.Orice idee este bine-venită.Dar fără posturi de genul "da,iţi dau o idee: pleacă".Uitaţi-vă la poze... |
re: Machete in lucru - Dacia_1310
asta e ceva nou...bestial...parbrizul e .....:shock:
|
salut.
In mod normal nu comentez negativ realizarile altora... Dar: in afara de faptul ca ai rupt oglinda si bara spate si ai lipit de 2 lei acele stickere+inscriptionarea celui de pe parbriz... Ce ai vrut sa faci?!?!!! Au fost o gramada de modificari pe forum cu aceasta Dacie: suspensii lasate, jante schimbate, schimbari de culoare, colantari si inscriptionari... Dar rezultatul final era ori placut ori incanta privirile... Sper ca ce ai aratat nu este rezultatul final... |
uraa.. inca un tuner de dacii pe forum... exceptional ti-au iesit modificarile:shock: (ar trebui facuta o sectiune speciala pentru aceste dacii 1/43 tunate)
|
Quote:
|
bucatile alea de hartie lipite cu "picatura" vor sa fie stickere ? :lol:
|
Quote:
|
Ba:|...Asta nu este rezultatul final,deoarece am spus clar "...pana acuma...";)
Masina va primi un new look,asta fiind doar sa va arat ce vreau sa fac:D Dar d'al naibii nu gasesc masini la aceeasi scara>:P si de aici=> nu gasesc jante.Astazi am mers la un "prieten" si mi-o aratat si el "opera" lui... Maine,daca gasesc ceva timp,o sa scot chestia aia de pe parbriz ca acuma mi-am dat seama si eu ca este...nasoala...See`ya:-h |
Dat fiind faptul ca mor de curiozitatea sa vad cum va arata macheta dupa ce ai citit sfaturile colegilor mai las putin deschis. Te anunt totusi ca esti pe gheata subtire.
|
Re: Machete in lucru - Dacia_1310
Foarte tare asta: esti pe gheata subtire :lol:
|
1 Attachment(s)
salut.incearca sa scapi de acele stickere urate,si du-te la un centru de fotocopiat etc,si cerele o foaie a4 cu parte din spate care se lipeste. iei frumos o rigla si o lama,si incepi sa iti tai liniile dorite. uite o poza cu dacia mea sa te inspiri putin. bafta.
|
3 Attachment(s)
Da,am revenit cu noul paint-job.Cu autocolanta:D
|
Ala e leucoplast?
|
Quote:
|