![]() |
My MEGANE TUNAT FRUMOS
2 Attachment(s)
masina este din 2000 si are motorul de 1.6 90cp,este full fara piele,este coborata foarte mult,are suspensie wettec,are jante RH pe 16 care dau f bine pe ea,capota fata modificata si cea de la porbagaj(deschiderea se face pe buton)...
nu stiu ce as mai putea spune de ea,ce credeti ca as mai putea face la ea,ma gandeam sa o dau,tot BMW este viata mea....astept niste sfaturi,multumesc! |
Re: My MEGANE TUNAT FRUMOS
arata f bine cu cat o vinzi ?
|
frumoasa ,sa o stapanesti sanatos !
|
ai putea poate sa ii faci un tuning la motor :D,oricum arata superr bine exterirul si bafta la vanzare
|
2 Attachment(s)
mai baieti,ce sa spun,daca o dau as vrea 6500e nedisc fara muzica,ma mai tine si aia aproape de 500e...sau comb cu bmw,inainte de megane am avut bmw.
|
6 Attachment(s)
sper sa va placa BMW-ul,am tinut foarte mult la el,nici nu stiu de ce am vanduto!
|
3 Attachment(s)
poze noi cu megane la munte care cu 16l de benzina adik de 500mii am mers 270km,eu zic ca nici dacia nu consuma atat...
|
sincer nu imi prea place este prea opulenta .Auzi tu mergi cu ea? sau o tii doar in curte? ca la drumurile astea!! continua ce ai inceput om pasionat de masini salut
|
cum ai reusit sa faci sa se mai inchida capota dupa ce ai modificato ?
k farurile sunt la acelasi nivel cu capota sau ai modificat si suporturile la faruri leai bagat mai in interior :?: |
cred ca e capota normala cu un autocolamt pe faruri pt ca ,capota nu pare schimbata
|
Ai gresit colegu' uitate mai atent nui autocolant ,ii prelungita capota'bad boy look' si ii lucrata super ;)
|
ai dreptate m-am uitat si eu acum mai bine.
|
cum se cheama celalalt forum pe care il ai tot cu masina ta?
|
Quote:
|
Quote:
cu bmw? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning