![]() |
Primul Oltcit Turbo
1 Attachment(s)
Salut
Aseara am scos pe strazi primul oltcit turbo cu sistem electronic programabil de gestiune a aprinderii si a presiunii in turbina. Fuge de rupe. Am facut un BMW 320 din 2000 la doua masini distanta. Are cam 130-140 de cai. Aseara am reglat turbina la 1.8 bari cu laptopul unui prieten. Observati admisia de aer a turbinei in spate langa aeroterma . . . |
Intr-adevar imi place ce ai realizat, este un lup in piele de oaie! Merge superb motorul.
|
respectele mele :)
|
1 Attachment(s)
002
|
cum ai montat turbina? ai unit cele 2 saxofoane?
|
Da, de la iesirea celor doua saxofoane s-a montat turbina.
Se putea face chiar biturbo, cu 4 carburatoare, si doua turbine. Fiecare turbina sufla in doua carburatoare. Dar s-a preferat o singura turbina, pt costuri mai reduse. |
Zi-le SGM-ule cum fuge . . . . . ce senzatii am avut cu ea . . . . rupe capu pe tetiere . . .
|
iesi fordule cu ea in seara asta prin .. stim noi pe unde sa ne faci o tura, cu toata turbina ta si cu tot ambreiajul meu tot nu cred ca ma faci
PS: SpeedeR cred ca abea asteapta sa faca o tura, dar ai grija nu-i da masina pe mana, ca stii ce face el cu ele. |
Ne vedem diseara la 10.30 langa . . . . . . :wink:
|
Nu pot sa spun decat un singur lucru: SENZATIONAL DEMARAJ!
|
deci turbina s-a montat la Y acela care uneste cele 2 saxofoane?
as vrea sa vad si eu minunea, se poate? :oops: |
mah da sigur e primul oltcit turbo? sa nu fi pus cineva inainte si sa....
|
Super masina!
Imi pare rau ca am dat Oltcit-ul meu! felicitari Ford!Ai facut senzatie!A meritat banii frate! |
cam catzi cp are....?
poate in vara venitzi pe la mare sa ni-l aratatzi shi noua.... |
Re: Primul Oltcit Turbo
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning