![]() |
Probleme E36,nu le dau de capat
Salutare, am cateva probleme care ma deranjeaza la un e36,318,motor M40
1) Schimbatorul vibreaza constant la relantiu,se vede si cu ochiul liber(asa a fost de cand am luat masina) 2) Recent am schimbat ambreiajul,am optat pt.un kit complet Sachs.Acum cand accelerez,atat la relantiu,cat si in viteza,cand acul turometrului ajunge la 1000-1200 rpm,masina incepe sa vibreze foarte tare,aceste vibratii se simt foarte tare in scaune si schimbator.Cand a depasit aceasta turatie se simt mai putin. 3)Inainte sa schimb ambreiajul,aveam pedala de ambreiaj destul de tare,iar dupa schimb a devenit mai moale,foarte comoda la condus,mai ales in oras.Dupa un drum in afara localitatii,deodata s-a intarit din nou,si a inceput sa smuceasca si sa agate putin cand schimb vitezele. Daca a mai intampinat cineva probleme astea si le-a rezolvat,il rog sa ma ajute si pe mine.Multumesc |
Re: Probleme E36,nu le dau de capat
Inclin sa cred ca e volanta (s-a ovalizat), dar mai asteapta si alte pareri.
Desi nu prea am vazut pisici cu problema asta, in mintea mea toate indiciile duc spre volanta. |
Vibratiile la relantiu pot fi ameliorate de o sonda lambda noua sau de tampoane noi la motor. Totodata verifica injectoarele, aprinderea si compresia sa le excluzi ca posibile cauze.
Mai departe este clar ca va trebui sa dai jos cutia sa vezi ce se intampla cu ambreiajul, poate fi volanta de vina sau placa de presiune sau pur si simplu montaj gresit |
Cel mai repede tind sa cred ca a fost montat prost ambreiajul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning