![]() |
2 in 1 ...
9 Attachment(s)
1 Car DVD/TV Tuner/FM Radio/MP3 Player/MP4 Player :
- Fully motorized 7 inch 16:9 wide angle TFT LCD - Compatible with DVD/VCD/SVCD/CD/MP3/MP4/CD-R/JPEG - Built in TV Tuner ( PAL/NTSC) - Built in FM RADIO Function - Built in AMPLIFIER... - Remote Control Fully Functional 1.750 RON NOU NOU NOU SIGILAT in cutie 2 Radio - MP3 Player Pioneer Deh 30 MP
|
Re: 2 in 1 ...
Nu vrea nimeni DVD in masina? sau macar un mp3 ...player ceva?
|
Prima pagina...:shock: chiar nimeni
|
Mp3'ul 400Ron si DvD'ul 1650Ron..daca nu le vrea nimeni imi opresc dvd'ul si mp3'ul il dau la copii sa se "joace" cu el:)
|
DVD'ul se da la 1500 Ron.Mp3'ul nu il mai dau.Astept oferte!
|
Sus si jos si la dreapta si la stanga!!!!!!
|
4 Attachment(s)
Poze cu un Dvd identic cu cel pe care il am , ma repet este SIGILAT.
|
care e dif fata de asta de aici ? https://forum.4tuning.ro/556-dvd-tv-auto-navigatii/34185-dvd-facut-clarion-ecran-retractabil-7-a.html
|
|
Al meu citeste si divx , sunet Prologic 7 , si o sa ma mai uit pe celelate anunturi ce nu au alea si are al meu .
|
Diferenta e ca al lui CT99WUW are amplificare interna 4x50 si merge fara statie. celelalte au nevoie de amplificator pentru a avea si sunet.
|
Mersii , asta am omis :oops:
|
uppppppppppppppp
|
Car DVD/TV Tuner/FM Radio/MP3 Player/MP4 Player :
- Fully motorized 7 inch 16:9 wide angle TFT LCD - Compatible with DVD/VCD/SVCD/CD/MP3/MP4/CD-R/JPEG - Built in TV Tuner ( PAL/NTSC) - Built in FM RADIO Function - Built in AMPLIFIER... - Remote Control Fully Functional .......etc Super pret 1200 Ron!!!! |
1100 Ron....este absolut nou !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning