![]() |
Obs !
Ce facem noi aici pe comunitatea asta?Lucrurile nu stau prea bine ..
Ne cam batem joc unii de altii.. ne vrem raul unu altuia, ne atacam unii pe altii, ne jignim ... ce se intampla? De la prieteni (intr-o oarecare masura) am ajuns sa ne comportam ca atare, de ce!? Nu vb de toti acuma...dar sunt destui :| Ce influente sunt? O fii oare temperatura cam ridicata ptr aceasta vreme? :???: Ce masuri putem lua sa fie totul bine ? :???: |
Re: Obs !
eu unul am cam lipsit de pe net....nu intzeleg....fii mai explicit te rog caci nu imi dau seama despre ce e vb...merci
|
si eu am cam lipsit... dar am inteles in principiu... :)
|
Quote:
|
Imi pare rau ...dar nu pot...sa nu creada lumea ca ma iau de vreunul sau de altul...eu ma abtin la astfel de dispute ... nu sunt partash, nu comentez ...
|
e ceva legat de gogu 2 ?ca am vazut ca-i sar baieztii in cap?:)
|
tng-ule da-ne exemple!!!sau hai la 9595:D :D :D :D :D scuze ma mai tin si io de glume.nu trb este destul de serioasa
|
cititi topicurile p`aci .. de 2-3 zile
n-are rost sa mai despicam firu`n 4 |
era vorba ca s-a facut mishto de gogu02 si de aml ! si ideea era sa nu mai facem asta , dar daca persoana cere.... :mrgreen:
|
Quote:
cat despre aml,il cunosti la fel de bine ca noi totzi si stii ca e putzin ''dus'' si cateodata cere singur cate un misto din partea noastra....dar noi il ''iubim'' asa cum e ca e al nostru si e unic cu masina lui ''smechera'';) |
Eu cred ca au inceput astea din cauza ca poate chiar unul din moderatorii topicului fiind prieten cu distrusu de AML a inceput sa nu mai tina cont de anumite chestii !;)
|
Quote:
In primul rand sectiunea Ploiesti este sub-forum si are 2 moderatori (eu si gabi .. nush insa daca mai e valabila trb asta...dar asa era) despre ce chestii vorbesti ca nu mai tin eu cont ? ti se pare ca l-am favorizat cu ceva pe aml?.. sau pe altcineva? nu e frumos sa-l jignesti, ptr asta ai putea lua avertisment sau chiar ban.Poate ca zici, cum faci tu de obicei "ma p*s pe el de forum, ce daca iau ban" .. El ti-a vorbit pe un ton frumos. mi se pare mie, sau tu dai semne de invidie ? consider ca eu mi-am facut treaba destul de bine aici pe Ploiesti , ca moderator.daca voi nu sunteti de acord, puteti sa va adresati administratorilor forumului si sa propuneti schimbarea mea. |
Stii ceva nu are rost sa-mi bat capul !;)
|
Quote:
|
nu stiu, incercam sa inteleg si eu ce-s "chestiile" alea
"Eu cred ca au inceput astea din cauza ca poate chiar unul din moderatorii topicului fiind prieten cu distrusu de AML a inceput sa nu mai tina cont de anumite chestii in fne, nu are rost, dar am zis asa ca fapt divers.nu ma refer la skama neaparat .. mai sunt si altii va salut, |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning