Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e 36 Need For Weed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/282732-36-need-for-weed.html)

djeeros 13-10-11 01:37

e 36 Need For Weed

5 Attachment(s)
astazi dupa lungi asteptari am reusit sa imi cumpar pisicutul mult dorit 318 is

stefz 13-10-11 07:59

Re: e 36 Need For Weed

Spune si tu niste detalii despre masina,ce vrei sa faci cu ea in viitor...

djeeros 13-10-11 12:43

Quote:

Originally Posted by stefz (Post 4642095)
Spune si tu niste detalii despre masina,ce vrei sa faci cu ea in viitor...

momentan trebuie sa ii rezolv problemele de rang tehnic vascocuplajul ,sa vad de ce trage prea mult aer decat este necesar , de ce la 4.500 rpm intra in limitare ,apoi dupa toate astea voi incepe sa o modific ,prima oara vreau sa ma ocup de sound nu de alta dar st dj si am urechea foarte fina ,kit de m3 la exterior probabil alte jante (in functie de fonduri) ,o evacuare nu de alta dar cea care este pe masina este tiganita are site prin ea si nu sunt adeptul tiganismelor si cam atat in prima faza dupa care in functie de fonduri voi vedea ce ii mai fac

Nosfer 13-10-11 12:49

planurile suna bine si masina arata destul de ok la inceput :) succes!

djeeros 13-10-11 13:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4642536)
planurile suna bine si masina arata destul de ok la inceput :) succes!

merci frumos asa am zis si eu fata de celalalte ghene pe care le-am vizionat asta a fost cea mai frumoasa caruta sper sa pun repede la punct problemele dupa partea tehnica

Sparkle_81 13-10-11 15:41

Ceva poze la o rezolutie mai mica , se poate ?

ON: Felicitari de achizitie ; ai un inceput bun !

sprinter 13-10-11 17:07

Draguta masina ... da de unde Need for weed? .... nu de alta da cunosc cateva persoane care te pot ajuta :lol::lol::lol:

SL 63 AK 13-10-11 18:55

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4642969)
Draguta masina ... da de unde Need for weed? .... nu de alta da cunosc cateva persoane care te pot ajuta :lol::lol::lol:

nu esti pe treaba ta...deloc...copile =))) :))

stefz 13-10-11 19:09

Masina arata foarte bine.Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea !

RIcKO 13-10-11 19:57

Nu arata rau , spor cu proiectul ...in locul tau eu il puneam pe ala de la care ai luat-o in banii ce i i-ai dat sa dea jos tiganiile alea lipite pe ea :))

Maniak22 13-10-11 21:28

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4643338)
Nu arata rau , spor cu proiectul ...in locul tau eu il puneam pe ala de la care ai luat-o in banii ce i i-ai dat sa dea jos tiganiile alea lipite pe ea :))

Si sa-l bage cu nasu in ele ca sa se invete minte sa numai faca asa ceva data viitoare:poke::chew::
Hai bafta cu proiectul!:D

Marian_nebunu 13-10-11 22:37

Quote:

Originally Posted by djeeros (Post 4642522)
momentan trebuie sa ii rezolv problemele de rang tehnic vascocuplajul ,sa vad de ce trage prea mult aer decat este necesar , de ce la 4.500 rpm intra in limitare ,apoi dupa toate astea voi incepe sa o modific ,prima oara vreau sa ma ocup de sound nu de alta dar st dj si am urechea foarte fina ,kit de m3 la exterior probabil alte jante (in functie de fonduri) ,o evacuare nu de alta dar cea care este pe masina este tiganita are site prin ea si nu sunt adeptul tiganismelor si cam atat in prima faza dupa care in functie de fonduri voi vedea ce ii mai fac

iti limiteaza probabil din cauza debitmetrului...nu iti mai face amestecul de aer/benzina corespunzator...
iar la capitolul evacuare...lasa teava ei originala (54) anuleaza catalizatorul, schimba toba intermediara cu una pe direct (free flow) de 40-50 cm lungime...si incearca o finala remus sau magnaflow si daca nu vei avea sunet grav !!! iti cumpar eu tot traseul :)) si il voi monta pe viitoarea mea masina !
am mai sfatuit 2 baieti de pe forum cu 1.8 is ...si mi-au multumit amandoi !!!

asta e fosta mea masina care avea traseul exact cum ti-am descris mai sus ..toba finala era remus

https://www.youtube.com/watch?v=qqnNYUPZkB8

astept un raspuns daca iti place cum suna acest 1.8 is !

djeeros 15-10-11 07:51

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4643705)
iti limiteaza probabil din cauza debitmetrului...nu iti mai face amestecul de aer/benzina corespunzator...
iar la capitolul evacuare...lasa teava ei originala (54) anuleaza catalizatorul, schimba toba intermediara cu una pe direct (free flow) de 40-50 cm lungime...si incearca o finala remus sau magnaflow si daca nu vei avea sunet grav !!! iti cumpar eu tot traseul :)) si il voi monta pe viitoarea mea masina !
am mai sfatuit 2 baieti de pe forum cu 1.8 is ...si mi-au multumit amandoi !!!

asta e fosta mea masina care avea traseul exact cum ti-am descris mai sus ..toba finala era remus

https://www.youtube.com/watch?v=qqnNYUPZkB8

astept un raspuns daca iti place cum suna acest 1.8 is !

merci frumos pentru sfaturi imi cer scuze ca postez asa de tarziu dar din cauza serviciului nu prea pot intra asa de des imi place cum suna saptamana asta ma voi duce cu ea la cineva sa vedem exact treaba cu debitmetrul sa speram ca este doar asta si ca nu sa jucat prin softul ei aiurea ,cat despre tiganelile de pe bara nici nu am av timp sa le dau jos iar ceea ce este pe capota este spray negru mat :| din pacate astazi ma voi ocupa de sunet sper sa nu am prea mari batai de cap desii deja am o durere mare nu gasesc gaura pe care sa bag alimentarea de la baterie in statie :(

danielsun23 15-10-11 10:22

Quote:

Originally Posted by djeeros (Post 4645970)
merci frumos pentru sfaturi imi cer scuze ca postez asa de tarziu dar din cauza serviciului nu prea pot intra asa de des imi place cum suna saptamana asta ma voi duce cu ea la cineva sa vedem exact treaba cu debitmetrul sa speram ca este doar asta si ca nu sa jucat prin softul ei aiurea ,cat despre tiganelile de pe bara nici nu am av timp sa le dau jos iar ceea ce este pe capota este spray negru mat :| din pacate astazi ma voi ocupa de sunet sper sa nu am prea mari batai de cap desii deja am o durere mare nu gasesc gaura pe care sa bag alimentarea de la baterie in statie :(

Cat tine de gaura prin care o sa bagi alimentarea de la baterie . Daca dai jos bateria ai sa vezi pe partea dreapta sub baterie este o gaura .Cu o surubelnita se sparge (cu grija) Si o bagi prin bord . Sau prin cutia de sigurante are o garitura si apesi destul de puternic si ea iese in bord , vezi sa nu rupi fire. (am mai vazut la cineva ) . Iti recomand prima varianta . Este cel mai safe .
Bafta ! Si frumoasa masina .

djeeros 15-10-11 10:31

Quote:

Originally Posted by danielsun23 (Post 4646214)
Cat tine de gaura prin care o sa bagi alimentarea de la baterie . Daca dai jos bateria ai sa vezi pe partea dreapta sub baterie este o gaura .Cu o surubelnita se sparge (cu grija) Si o bagi prin bord . Sau prin cutia de sigurante are o garitura si apesi destul de puternic si ea iese in bord , vezi sa nu rupi fire. (am mai vazut la cineva ) . Iti recomand prima varianta . Este cel mai safe .
Bafta ! Si frumoasa masina .

merci frumos pt ajutor insa cred ca ma las pagubas nu am loc deloc sa fac ce vreau sa pun boxele in spate sa etc cred ca am sa ma mai scormonesc de niste bani si ma duc sa mi le monteze o firma specializata ma gandeam sa ma duc la cei care sunt aproape de pasajul lujerului ca am mai montat la ei si mi se par destul de profii

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning