![]() |
VW Tiguan Concept
4 Attachment(s)
VW Tiguan Concept |
Re: VW Tiguan Concept
foarte foarte foarte frumos, me personal mi se pare urat touaregul dar asta e frumos rau, sa vedem cat o sa fie... oricum pp ca sub x3 si q5
|
Cand o sa fie scos pe piatza?
|
frumoooss.....:dribble: :dribble: :dribble: in curqand in bucuresti:D
|
foarte tare masina....cu multe peste touareg. m-a impresionat mult interiorul cu cusaturile alea pe bord si pe scaun....prea tare :)
|
Sunt curios cand o sa il scoata pe piata cat de mult or sa se abata de la concept ca asa arata prea bine cel putin interiorul e ceva ce nu am mai vazut !
|
noile masini vw sunt mai tari dekt alea vechi , mai ales aceasta este una fff frumoasa sa vedem qm o sa fie knd va fi scoasa in serie !!!
|
arata f bine...mie cel putin imi place mult
|
arata excelent! sa speram ca o sa se apropie cat mai mult de concept
|
este chiar reusit ca si concept...
imi plac foarte mult cauciucurile si modelul pielii din interior... dar nu prea cred ca va iesi asa pe portile fabricii... |
Interiorul este super.La exterior seamana cu un Touareg insa are un aer mai sportiv.Probabil este mai mica si din cauza asta,dar atat fata cat si spatele seamana mult cu Touareg...de fapt seamana cu noile VW...stopurile si grila fata sunt asemanatoare la VW.
|
super masina , mult peste Touareg , nu as da inapoi nici la un touareg :evil: :evil: :evil:
|
superba...e un r32 mai mare...:D
|
e mai dragutz decat cayennul dupa mine - e chiar superb :D
|
interiorul e belea rau :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning