![]() |
prins de radar +50km/h
Salutare, am si eu o intrebare, nush daca am incadrat corect threadul.
Am fost luat de radar pe dn1 acum 3 sapt(11-11-2006). cu 150 aprox. unde viteza maxima este 70. Cand voi elibera permisul va trebui sa sustin vreun examen dupa noul regulament tinand cond ca amenda am luat-o inainte sa intre in vigoare noul decret? .. Multam`. |
Re: prins de radar +50km/h
normal ar fi sa se aplice regula veche, deci fara examen.
|
asa sper si eu .. :(
|
ai vb cu politistu? pe moment era bine daca il intrebai asta... sau daca nu, cand mai vezi vreun politist de la circulatie pe undeva opreste si intreaba-l... eu asa am facut cu punctele si am aflat ca chiar de la 1 decembrie nu se stie sigur daca or sa le tina evidenta pe undeva... sau nu :D
|
Quote:
L-am intrebat eu pe taicaiu despre faza asta...a zis ca o sa ei carnetu dupa noile regulii |
Bre....Si eu am patzit la fel!Am fost luat cu 116 in localitate,in Bacau!Mi s`a suspendat pe 3 luni.Am facut acea scolarizare si mi s`a redus la 1 luna!Asta s`a intamplat la 19.11.2006 la Mega Intalnirea Auto din Bacau!Deci stai calm!Iti vei lua permisu inapoi fara probleme!
|
Quote:
|
Din pacate tin sa te anunt ca vei da renumitul test ! Exista niste principii ce trebuie respectate in ceea ce priveste legislatia te asigur ca cea in vigoare va fi aplicata ! 13 din 15 nu mi se pare imposibil ! Cat despre puncte eu stiu asa : Aduni 15 ramai fara permis > trebuie predat la 5 zile upa ce ai fost informat, nu il predai se prelungeste perioada suspendarii cu 30 de zile!
Atat stiu atat zic! P.S. Imi pare rau pentru tine ! |
uite tocmai am gasit in carte....
Depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehicolul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace omologate si verificate metrologic puncte: 9-20 suspendarea permisului: 90 zile asta ar fi conform noului regulament... @emmanuel da ai dreptate... la acumularea a 15 puncte se suspenda pe o perioada de 30 de zile (asta in cazul in care in ultimele 12 luni nu a mai fost suspendat, deoarece in aceasta situatie se ajunge la 60 ... ) |
corect :D
|
legea nu se aplica retroactiv deci nare nici o treaba nu se da test conteaza ca nu era in viguare la momentul in care ti la suspendat
|
Suntetzi total pe ....
Cum zice si Octav... ce treaba are vechea lege cu noua?Baiii fratzilor atzi innebunit!Ai sa mergi cu dovada dupa 30 de zile sa`ti ridici permisu fara griji! |
Quote:
Quote:
iar mai apoi s-a ajuns cu discutia cum va fi in noua legislatie... :oops: nu stiam ca e un subiect atat de deranjant acest subiect... :oops: :? :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning