![]() |
VW Bora TDI
cum cum scrie si in titlu cumpar vw bora,numai si numai diesel(exclus benzinar si breack)
ca cerinte minime,ar fi: an minim 2000 preferabil varianta motor 116 cai in 6 trepte klimatronic sau Ac si +/- computer de bord eventual trapa si culoare gri sau negru ma intereseaza la capitolul motor sa nu aiba probleme de nici un fel,si in rest masina cat mai la linie si interior intact nu ma intereseaza tuning si etc... cel mai bine ar fi sa fie din zona TM,AR,BH,CS,GJ,HD..... la pret ne intelegem in functie de stare si dotari astept oferte |
Re: VW Bora TDI
3 Attachment(s)
Pozele cu care iti eram dator..Salut astept telefon.
|
Quote:
mersi oricum pana atunci valabil astept oferte bora tdi anii 2000-2002,doar berlina si manuala,prefer modelul 116 cai cu 6 trepte insa nu numai |
valabil valabil....
simplu....sa fie dupa 99.... numai si numai diesel(in 6 trepte...indiferent ca ii 131 cai sau 116) de la proprietar si exclus breack prioritar,ar fi cele cu climatronik comp bord si culoriile negru,sau gri la pret ne intelegem....depinde de stare,dotari si etc ma intereseaza in special motorul sa fie fara probleme si caroseria la linie astept oferte |
salut. Daca te intereseaza...Bora 1.9 TDI, ALH, 90 CP, Negru, model Edition, stare foarte buna,toate dotarile care le vrei, an 2001. Pret 5500 e
|
Quote:
da niste detalii exacte pls,km,poze dotari extra(trapa,climatronik,comp bord...etc) astept mersi |
Quote:
|
Quote:
nu stiu exact cand ca is cu lucru,depinde cand termin mersi |
apropo....scuze de dublu post dar astept un semn pana in ora 12(noaptea) ca pe urma plec si ajung numai numai dupa masa,spre seara si sa stiu o treaba
astept numai bine |
se poate inchide
multumesc de gazduire...am rezolvat la noi in oras.. gasit ce cautam...116 cai 6 trepte,berlina etc.. 4500 eu |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning