![]() |
e36 sau e46
Salutare tuturor! Sunt nou pe forum si nu prea stiu nimic despre tuning etc...
In curand doresc sa-mi achizitionez un bmw 320i(e36 sau e46)pentru tuning.Care este mai reusita?:D |
Re: e36 sau e46
un thread despre ce chiloti sa-ti cumperi nu faci?
nu mai puteti cumpara nimic fara sa intrebati pe forum.. aia care iti place e cea mai reusita, pe aia s-o cumperi |
Multumesc pentru raspunsul arogant! Macar putea-i sa vorbesti civilizat;).
|
Pai scuza-ma dar cand faci un thread ca asta spui si tu de cati bani dispui, ce vrei sa faci cu masina, daca vrei diesel sau benzina, spui care iti place mai mult..evident ca e46 e o masina superioara, daca ti-o permiti.. sau poate ti-o permiti dar iti place e36.. specifica si tu..
asa ce sfaturi sa primesti ? un fan e36 o sa zica sa-ti iei e36 si viceversa |
Da...in cazul asta ai dreptate.Voi modifica imediat:)
Buget:3000e Carburant:Benzina Vreau o masina pentru normala ca sa ma duc de colo colo...bine inteles si de cateva evenimente(drift,drag,4tuning days)... Mai mult imi place e36-ul...dar ma gandesc ca nu o sa mai gasesc o pisica in stare foarte buna,fara rugina,vopsea originala:???: |
la 3000 de euro mai degraba gasesti un e36 in stare okey , decat un e46 !
|
Nu vreau ca sa fie modificata de propietarul de unde o cumpar...Vreau ca totul sa fie facut de mine:)
Am sa caut un e36 in Germania. |
Quote:
|
Quote:
|
mda, e greu sa fii minor si sa ai planuri multe :rolleyes2
parerea mea, nu iti lua nici e36 nici e46, nu mai avem nevoie de inca unul care sa dea scartzuri pe strada si sa zica toti ca proprietarii de bmw sunt cocalari |
Quote:
|
Quote:
Trist dar adevarat |
Quote:
|
La 3000 de euro nu stiu daca este posibil sa gasesti vreun e46 inscris pe RO , si chiar daca ai gasi vreunul , ar fi intr-o stare foarte rea.... deci recomand e36.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning