![]() |
Parerile voastre conteaza
1 Attachment(s)
Din motive financiare nu imi permit o masina performanta,dar as putea sa-mi modific mercedesu-l in genul imaginii de mai jos,problema e ca sub capota e un diesel de 3000.As dori sa aflu parerea voastra :idea:
ps:va rog ignorati imperfectiunile,l-am facut in paint; |
Ar arata bine chair foarte bine .
Dar nu cred ca ai putea sa o faci cam ca cea din paint (e cam imposibil) ! Si totusi daca zici ca poti iti urez Spor la treaba :wink: |
Cu multa munca cred ca as reusi,mai am un renault 21 la care i-am facut spoiler fata,praguri si spoiler spate partial(voi avea in curand poze),mai mult de lucru as avea cu aripile :)
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ............. multe capete se vor intoarce dupa aceasta masina daca va arata asa ......... SA DEA DOMNU SA ITI IASA ASA ;)
|
nu-mi plac aripile de pe spate... nu dau bine pe masina asta!
parerea mea. |
ma ...... sa o faca omu cat de cat asa si porma vedem rezultatul final :P ..... nu fiti rai :D
|
Masina arata destul de bine avand in vedere ca este facuta in paint.
Seamana parca cu un jaguar. Bafta ! |
Multumesc pt. interventii,acum e la faza de proiect,iar daca pana la urma il voi pune in aplicare,oricum rezultatul final va fi mai diferit.Ma intereseaza in mod special daca merita o COBRA din\"76 cu motor 300D o modificare de genul acesta. :)
|
daca ai bani necesari,parerea mea ca merita atata timp cat ai de gand sa pastrezi masinaca daca vrei sa o vinzi nu scoti banii :wink:
|
Re:
Quote:
|
Daca vrei sa vezi cam cum sa arate un tuning pe masina ta poate ca ar trebui sa pui poza la tuning design - masini preparate de xxDADIxx
Baiatul chiar se pricepe |
e tare proiectul shi cred ca potzi sa te apuci de treaba...merita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning