![]() |
De cine sa te feresti in Trafic! sau chiar in Parcare
Eram la o cafea sus in Copou (Agronomie) – Iasi si vad cum un pickup Mitsubishi albastru/gri cu Nr de Anglia (X 43 AKKU) isi infinge gratios cuiul in numarul meu de inmatriculare + spoiler, apoi pleaca linistit (masina mea parcata; el tocmai pleca). Eu incerc sa-i sar in fata sa vorbesc cu omul si el o calca.
Asa ca… 1. Feriti-va de el prin trafic ca nu stiu cum sta cu indemanarea in trafic. 2.Daca-l vedeti pe undeva, ziceti-mi si mie… macar sa stiu si eu cine e respectivul! (sau respectiva blonda) |
Re: De cine sa te feresti in Trafic! sau chiar in Parcare
stii ca te poti duce la politie, eventual cu martor, chiar daca sunt 50% sanse sa nu rezolve nimic.
|
been there, done that...
ma gandeam ca imi cresc sansele daca mai intreb si pe alti ieseni :rolleyes2 |
E posibil ca bizonul cu pricina nici sa nu fie din Iasi.
Pe mine m-a pocnit unul acum citiva ani la 10 metri de agentul care dirija circulatia. Dupa ce l-am orit m-am dus la agent si ala mi-a spus sa ma duc la politie, moment in care bizonul a fugit. Agentul ulterior a afirmat ca nu a vazut numarul de inmatriculare al celei de-a doua masini implicate iar cind respectivul a venit la politie dupa vreo citeva luni cu nu stiu ce treaba m-au sunat de la politie sa-mi spuna ca au discutat cu "doamna" care conduce si ca nici vorba de ce am relatat eu, in conditiile in care exista un agent care a vazut toata faza. Repara-ti ce ai de reparat si las-o sa treaca de la tine, astia de la inutilitie n-or sa faca niciodata nimic decit sa stea sa se inholbeze in radar cind mergi cu 61 pe drum cu 2 benzi pe sens cu sensurile separate de linii de tramvai iar spatiul pentru pietoni separat cu borduri de 15cm si copaci... Si nu fac pentru ca asa au dau ordinele de serviciu, nu pentru ca-s agentii lenesi, nesimtiti sau batuti in cap (nedrept as fi sa spun asta). La noi e singura tara unde nesimtitul care a trecut printre pietoni pe trecere are dreptul sa-l ia la rost pe agent in legatura cu ce cauta acolo si daca are aparatura de filmare de pe masina omologata si mai cere sa-i prezinte si certificatul de conformitate, in alte tari iesi din masina cu arma la ureche si miinile sus. |
foarte posibil sa ai dreptate...
dar bizon e si la nivel national si international :D |
mai e posibilitate ...s-ar putea ca bizonu sa nici nu-si fi dat seama...mai ales la cele de UK cu volanu in dr ... zic asta pt c-am condus si eu unu si din pozitia soferului,e posibil sa nu fi sesizat...oricum de bizoni in trafic e full ,mai ales ca au venit studenti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning