Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Peugeot (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot.html)
-   -   Peugeot 307SW Carzone Samurai - AUTO CUSTOMS By Alin (https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/281988-peugeot-307sw-carzone-samurai-auto-customs-by-alin.html)

sony_cristi 08-10-11 23:54

Peugeot 307SW Carzone Samurai - AUTO CUSTOMS By Alin

21 Attachment(s)
Un peugeot tunat cu stil recent achizitionat sper sa va placa o sa revin cu mai multe detalii

sony_cristi 09-10-11 10:18

Re: Peugeot 307SW Carzone Samurai - AUTO CUSTOMS By Alin

4 Attachment(s)
La baza acestu proiect sta un peugeot 307sw din 2003 motor 2.0hdi 90cp
Masina are acum niste jante pe 17" un body kit Carzone Samurai, lampi si faruri customs, interiorul vopsit alb tapiterie din imitatie de piele alba, evacuare modificata pozitionata pe mijloc, vopsea alb cu perla violet.. audio inca este stock dar cu timpul vor mai urma modificari.

AnDrEiCa 09-10-11 11:06

O suspensie pe cand?:lol:

sony_cristi 09-10-11 11:22

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4633417)
O suspensie pe cand?:lol:

o sa ramana aceeasi pt ca nu merg cu masina doar prin oras si pe drumuri bune... :)

Robert Coca 09-10-11 20:23

Interiorul e frumos.

Suspensie sport neaparat pentru ca arata ca un suv. Si nu-mi spune ca drumurile sunt proaste ca suntem o gramada care mergem cu ele pe burta si n-am patit nimica; putina atentie si se poate.

Niste distantiere neaparat, macar pe spate. Oglinzile nu-mi plac deloc, barile de pe plafon ar putea sa dispara.

sony_cristi 10-10-11 11:23

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4634630)
Interiorul e frumos.

Suspensie sport neaparat pentru ca arata ca un suv. Si nu-mi spune ca drumurile sunt proaste ca suntem o gramada care mergem cu ele pe burta si n-am patit nimica; putina atentie si se poate.

Niste distantiere neaparat, macar pe spate. Oglinzile nu-mi plac deloc, barile de pe plafon ar putea sa dispara.

multumesc pentru sfaturi.. ai dreptate dar la suspensie tot nu ma bag... pt ca am nevoie de masina inalta pe drumurile pe care merg..

Bik3rBoy 10-10-11 23:36

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 4635709)
multumesc pentru sfaturi.. ai dreptate dar la suspensie tot nu ma bag... pt ca am nevoie de masina inalta pe drumurile pe care merg..

Si eu zic la fel ca Robert, fara suspensie nu are nici un farmec...

Express 14-10-11 16:49

distantiere pe spate neaparat , interiorul superb , domnisoara la fel , ar merge o suspensie sport dar oricum e bine si asa
p.s. ar merge niste becuri albe la numar :-P
bafta cu ea :-)

Detman 16-10-11 20:51

kitul de caroserie nu e pe placul meu, nici interiorul acela monocrom.
totusi, respect faptul ca masina e destul de ingrijita, dar de o suspensie sport are nevoie. masina are jante pe 17, asa ca iti permiti o suspensie de -60 sau o reglabila fara nici o problema.

bafta;).

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning