![]() |
R19 Tuning
6 Attachment(s)
Acestea sunt cateva poze. Am motor de 1721 90hp cu o cutie de pe un renault 21 cu motor de 2000 impinge super bine. Urmatoarea mutare va fi un turbo GT15R sa vedem daca va rezista motorul :D . Visual : Oglinzi FK cu semnalizare, putin modificata la bara am scos proiectoarele am taiat grilele din fatza si am pus plasa, si am scos bandourile si banda argintie de pe bari si astupate cu fibra + astuparea semnului din fata. Interiorul urmeaza. R19 Rulzzzzzz. Evacuare directa cu o toba finala de bagi piciorul in ea, in poze este amortizorul pus.
|
Re: R19 Tuning
3 Attachment(s)
sa va arat cum arata inainte sa imi zicetzi pareri.
|
a iesit foarte bine masina .. imi place culoarea .. am si eu unu ce urmeaza sa intre la modificari :)
|
Quote:
ce electronica o sa folosesti ? |
Quote:
|
Frumoooos........ti-am spus de la bun inceput de cand am vazut masina ca imi place culoarea si cum a iesit.Felicitari,si o sa ma mai gandesc in legatura cu clubul.
|
mie nu-mi place :|
|
Quote:
|
Cu cea mai mare placere:
a) jantele nu mi se par ca se potrivesc cu masina absolut deloc b) bara din spate nu se potriveste cu muffleru' c) lipsa butonului de la portbagaj nu ii face reclama deloc d) eleronul ala iar e ca nuca in perete, si dpdv al designului si dpdv al culorii e) capota sta ciudat rau de tot deasupra farurilor, incearca sa o mai reglezi f) personal nu sunt fan al plasei, iar modelul ala imi displace si mai mult :) ai fi putut incerca cu una neagra In schimb: a) vopseaua pare foarte frumoasa si bine data b) debadgingu' da bine c) schimbarea e in bine, dar se poate, ca intotdeauna, si mai bine Ofera-ne niste poze cu interiorul si cu compartimentul motor... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si inca ceva eleronul este Original de la Hella si este din plastic.
|
A mea e din '91. Ce te face sa crezi ca nu ai multe chestii de facut?
http://en.wikipedia.org/wiki/Muffler Muffleru' e cam acelasi lucuru' cu o toba. Muffler tipu' e alta mancare de peste. Ciudata treaba cu eleronul din plastic. Pe unde am vazut eleron din plastic erau ori deformate din cauza caldurii, ori umflate... Poate ca asta fiind Hella nu va avea asemena probleme. Si totusi, de ce negru/verde?! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning