![]() |
BADEST SUPRA !!!!!!!!!!! \"STYLING\"
3 Attachment(s)
Vreau sa vad si eu ce poze aveti voi cu supra... tunate , decat exterior caut ... ceva gen
|
2 Attachment(s)
...
|
o rugaminte am , nu puneti poze cu supra arhicunoscute , puneti ceva nou , nush .... sunt curios cate o sa puneti si cate o sa stiu si cate nu , plz , cea de la veilside , abflug , nu le postati ca le stie toata lumea , top secretu , cea de la jun si tot asa plz... ceva nou
|
8 Attachment(s)
na ma de aici :D
|
:shock: :shock: :shock:
Am ramas masca ! Cred ca daca vad una ca aia in realitate raman asa :woowoo: :woowoo: |
that's what i`m talkin` about ;) bine tu gabitza... si sper sa ne mai vedem cam cum a fo aseara
|
9 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Uite aici poze :twisted: :twisted:
|
muahahha chiar vb cu cata aseara , ca o sa se apuce astia sa puna poze cu bmw and shit , dar , pe tine te iertam , esti de-al nostru :D impresionanta colectia.. doar ca tu ai acolo bmw , eu am toyota supra , una e sa alegi o marca si alta e sa alegi un model ... intelegi ce vreau sa spun. .
|
:shock: :shock: Marfa marfa
Bv. Santoase! :D P.S: eu nu cred k am atatatea poze in total... :lol: Si eu care credeam k am poze multe... :o |
IMPRESIONANT este tott ce pot sa spun...
|
voi 2 postati unu de dupa altu si ziceti numai prostii :)))))))))))
|
9 Attachment(s)
iata si cateva supra din colectia mea
|
7 Attachment(s)
fara numar....... :lol:
luati de va uitati :shock: |
2 Attachment(s)
VFFtuning, din entuziasm ai scapat si un Nissan 300 ZX - tunerbash0411.jpg :D :D
Frumoase poze pana acum, dar pe gustul meu e linia mai `pura`, cam asa: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning