![]() |
FRAUDA !
Buna ziua , am si eu o rugaminte la dvs. Vreau sa reclam pe cineva din Africa de Sud pentru o frauda , mi-a cerut 2.000 de euro avans pentru o masina si acum se da disparut . Unde pot merge , sau daca se poate rezolva asa ceva ? Multumesc mult . Mi-a dat doar un buletin scanat care zice ca este al lui , iar banii trimisi prin WESTERN UNION au fost pe numele altcuiva .
|
Re: FRAUDA !
Ai luat teapa . Nu cred ca ai ce face acum.
Sunt retele care numai cu asa ceva se ocupa . Probabil ai vrut sa cumperi o masina care avea un pret foarte mic :shock: Povestea e veche ! |
Quote:
app.. cum iti trimite-a masina ? prin DHL ? |
Quote:
|
Quote:
si cum te-a mai intrebat cineva, cum aveai de gand sa o aduci tocmai din africa de sud? sau mai bine spus, cum ai dat peste masina tocmai in africa de sud? |
Quote:
Cum dracu sa trimiti bani in avns pentru o masina vazuta in cateva poze ???cata minte sa ai ... |
Se practica la greu pe multe site-uri de vanzari. Dati cateva mail-uri la niste vanzatori si o sa vedeti variantele de povesti, chiar va cauta ei cum ca vor sa va cumpere masina, pe langa asta si aici in tara sunt tepe, una din ele era s-o ia userul alias (are povestea pe forum).
Lui Velse112 cred ca i-a spus ca o trimite pe vapor etc. Dute si pe la politie desi mare lucru n-o sa aiba ce sa-ti faca, nu ca si-ar da interesul prea mult... |
Imi trimiti si mie 2.000 de euro? Iti trimit masina prin posta/fan courier dupa.
p.s. Superb, sau ce?:) |
Quote:
Altfel nu-mi explic... Să trimiţi cu atāta lejeritate nişte bani, fără a avea o bază minimă (nu iau īn seamă gluma cu buletinul scanat pentru că aia este o glumă de grădiniţă) |
Bun , dar totusi cel care a ridicat banii de la WU a folosit un nume valid , si ma gandesc ca o plangere prin INTERPOL ii da de urma .
Dar daca zice ca l-a oprit cineva pe strada si a zis ca ii da 100 de euro sa scoate niste bani pentru el , sau poate si-a declarat cu o zi inainte buletinul furat etc... Se mai poate face ceva in aceste cazuri ? Suma a fost putin mai mare si era pentru o masina care nu se fabrica aici ..... Ma rog asta este acum .. Macar cu 2-3 sfaturi la intrebarile mele daca ma puteti ajuta v-as ramane recunoscator . Multumesc . |
pai omul care a ridicat banii ...care la randul lor au fost depusi de tine de bunavoie pe numele lui ,,,,,ce vina are el? de ce interpol? ce lege a incalcat omul ala ca a ridicat banii trimisi de tine? nu inteleg , ai semnat ceva cu omul ala?,,,ai o copie dupa un buletin , mare vrajeala , nu rezolvi nimic , resemneaza-te si continuati viata se mai intampla si dinastea, doar mai trebuie sa traiasca si oamenii de genul ala si cum altfel decat sa dea peste oameni ca tine
|
Quote:
|
Quote:
Pui problema total eronat.Ia-ti gandul de la bani si sa-ti fie invatatura de minte.Bani de la WU au fost ridicati 101% cu un act de identitate fals...exista astfel de documente facute "in alb" unde se completeaza numele in cateva minute,cand trimiti bani prin WU nu dai nimanui info despre numele destinatarului si MTCN-ul....ala putea sa-ti ia acei bani chiar si daca ii puneai pentru unul din parintii tai.Daca ii spui pe ce nume sunt banii si mtcn-ul in 20 minute banii se ridica chiar daca i-ai trimis lui Basescu. |
Eu zic sa-mi dai o adresa de mail unde sa-ti trimit o copie dupa buletin!:lol::lol:
Fara misto, iti meriti soarta, ai picat in plasa la ceva ce se facea in 2003. Uita de bani, nu vei rezolva nimic, ia-o ca pe o lectie si nu mai da niciodata banul din mana pe pasarea de pe gard, oricum ar arata. Life goes on! |
Eu cred ca e la misto topicul, sau mai rau facut intentionat in anumite scopuri, poti sa stii ce e in mintea omului...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning