Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Amortizoare e36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/281533-amortizoare-e36.html)

02PSR 06-10-11 09:26

Amortizoare e36

am luat niste amortizoare noi pentru un e36 pe fata iar acum toata partea stanga sta mai ridicata decat partea dreapta.amortizoarele sunt stock.
care ar putea fi problema ?

the_rifle 07-10-11 22:31

Re: Amortizoare e36

incearca sa mai mergi cu ea... Poate se aseaza...

maxmartinez 11-10-11 10:11

arcul pe stanga a fost montat cum trebuie?

Ene'Andrei 11-10-11 20:42

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4637711)
arcul pe stanga a fost montat cum trebuie?

salut, este posibil sa ai un arc mai mic si unu mare...am si eu o problema acuma la masina, imi tot troncane amortizorul dreapta desi am pus altele am observat ca cel de pe dreapta are mersul de sus in jos mai mic decat cel de pe stanga...logic ca un arc e mai mic si unul mai mare, verifica poate este de la altceva...

the_rifle 12-10-11 00:16

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 4639145)
salut, este posibil sa ai un arc mai mic si unu mare...am si eu o problema acuma la masina, imi tot troncane amortizorul dreapta desi am pus altele am observat ca cel de pe dreapta are mersul de sus in jos mai mic decat cel de pe stanga...logic ca un arc e mai mic si unul mai mare, verifica poate este de la altceva...

Istetzule daca arcurile erau egale cand avea amortizoarele vechi cum iti explici fenomenul dupa schimbare ? Crezi ca a crescut un arc cand l-a dat jos sau s-a facut celalalt mai mic de la frig.... ????

" ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂhhh ... La asta nu m-am gandiiiiiit .... :( Eu credeam ca orice fotbalist cand șchiopăteáză are un picior mai scuuuurt.... :( DĂĂĂĂĂĂĂhh... "

maxmartinez 12-10-11 08:43

in nici un caz nu poate fi un arc mai mare si unul mai mic :lol:

doar la schimbarea amortizoarelor, unul dintre arcuri sa nu fi fost pozitionat cum trebuie, asa ochiometric, pus invers.

Ene'Andrei 12-10-11 11:28

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 4639626)
Istetzule daca arcurile erau egale cand avea amortizoarele vechi cum iti explici fenomenul dupa schimbare ? Crezi ca a crescut un arc cand l-a dat jos sau s-a facut celalalt mai mic de la frig.... ????

" ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂhhh ... La asta nu m-am gandiiiiiit .... :( Eu credeam ca orice fotbalist cand șchiopăteáză are un picior mai scuuuurt.... :( DĂĂĂĂĂĂĂhh... "

sincer te-ai bagat ca un prost in seama...bai istetule vezi tu cand nu stii nu comentezi, si inainte de a monta alte amortizoare aveam aceeasi problema, tot aceeasi mancare de peste explicata mai sus..numai ca acuma bate si mai tare(amortizoare sport) si este aceeasi cursa de sus in jos mai mica fata de cealalata si nu pentru ca nu sunt montate bn, deoarece arcurile difera unu e mai mic si unu mai mare...pe o parte sta mai sus pe o parte sta mai jos cand ma uit la roata diferenta dintre cauciuc si aripa...uite asa sar desteptii ca tine sa se bage in seama cu replicile lui de 18 ani.

explicatule imagineazati tu in capul ala al tau destept daca ai un arc mai mic si unul mai mare se face cursa la fel la amortizor sau e mai mica fata de cealalta?

ziemenz 17-10-11 13:16

Verifica daca ai montat protectiile de cauciuc la arcuri sus-jos.
Verifica daca ai montat aceleasi flanse, sunt flanse mai inalte si flanse mai mici.
Veifica in capul amortizorului sus unde se prinde flansa, cateodata acolo se mai baga 1-2 saibe mari, atinge suportul de arc in flansa si se pun ca distantiere.
Verifica daca arcurile s-au asezat bine in suportul lor cand le-ai montat.

Altceva nu prea are ce sa fie.

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning