![]() |
Amortizoare e36
am luat niste amortizoare noi pentru un e36 pe fata iar acum toata partea stanga sta mai ridicata decat partea dreapta.amortizoarele sunt stock.
care ar putea fi problema ? |
Re: Amortizoare e36
incearca sa mai mergi cu ea... Poate se aseaza...
|
arcul pe stanga a fost montat cum trebuie?
|
Quote:
|
Quote:
Istetzule daca arcurile erau egale cand avea amortizoarele vechi cum iti explici fenomenul dupa schimbare ? Crezi ca a crescut un arc cand l-a dat jos sau s-a facut celalalt mai mic de la frig.... ???? " ĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂhhh ... La asta nu m-am gandiiiiiit .... :( Eu credeam ca orice fotbalist cand șchiopăteáză are un picior mai scuuuurt.... :( DĂĂĂĂĂĂĂhh... " |
in nici un caz nu poate fi un arc mai mare si unul mai mic :lol:
doar la schimbarea amortizoarelor, unul dintre arcuri sa nu fi fost pozitionat cum trebuie, asa ochiometric, pus invers. |
Quote:
explicatule imagineazati tu in capul ala al tau destept daca ai un arc mai mic si unul mai mare se face cursa la fel la amortizor sau e mai mica fata de cealalta? |
Verifica daca ai montat protectiile de cauciuc la arcuri sus-jos.
Verifica daca ai montat aceleasi flanse, sunt flanse mai inalte si flanse mai mici. Veifica in capul amortizorului sus unde se prinde flansa, cateodata acolo se mai baga 1-2 saibe mari, atinge suportul de arc in flansa si se pun ca distantiere. Verifica daca arcurile s-au asezat bine in suportul lor cand le-ai montat. Altceva nu prea are ce sa fie. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning