Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Michael (4Speed Squad) vs. Stella (Ice Racing) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2815-michael-4speed-squad-vs-stella-ice-racing.html)

Michael 04-12-04 23:37

Michael (4Speed Squad) vs. Stella (Ice Racing)

:lol: :lol: :lol: frumoasa seara fetelor !!!
dar mai am o masina (un bolid :lol: :lol: :lol: ) asa ca Stella trebuie sa ne dam la egalitate sa vedem adevaratul winner !
Cielo vs. Cielo , aceleasi culori, aceleasi dotari, si amandoi fara turometru :lol: !
bye

maibunu 05-12-04 01:41

Eu cred ca face Cielo !!!

EvLSant0S 05-12-04 03:24

:D desii ema e convinsa ca michael o sa piarda.. eu cred tocmai opusul ... ema o sa vezi ca am dreptate ;)

Michael 05-12-04 09:26

deci acuma o sa ma dau cu masina mea !!!
si chiar o astept !!

Quote:

Originally Posted by \"maibunu\"
Eu cred ca face Cielo !!!

pai vor fii doua Cielo :lol: :lol:

Gabi_323i 05-12-04 09:28

Re: Michael (4SS) vs. Stella (Ice Racing)

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
:lol: :lol: :lol: frumoasa seara fetelor !!!
dar mai am o masina (un bolid :lol: :lol: :lol: ) asa ca Stella trebuie sa ne dam la egalitate sa vedem adevaratul winner !
Cielo vs. Cielo , aceleasi culori, aceleasi dotari, si amandoi fara turometru :lol: !
bye

tu erai cu chestia aia mica si albastra? corsa/lupo? :)

Michael 05-12-04 09:31

:lol: :lol: :lol: :lol:
yeap, eu eram si era a lu tata ! i-am nenorocit masina :lol: :lol: :lol:
e Polo

Gabi_323i 05-12-04 09:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
:lol: :lol: :lol: :lol:
yeap, eu eram si era a lu tata ! i-am nenorocit masina :lol: :lol: :lol:
e Polo

asa, Polo era, m-am ametit cu Lupo/ Polo :lol: :lol: :lol:

Ema 06-12-04 08:50

E normal sa cred ca Stela va castiga. Oricum ramane de vazut!

maibunu 06-12-04 14:44

Da de unde atata siguranta ca va castiga in primul rand nu e orice Cielo e Cielo lui Michael iar in al doilea rand masina a stat in fata blocului la mine iar cand o masina sta in fata blocului e belea!!!! Ca nu sunt degeaba MAP care rupe capu!!!

Gabi_323i 06-12-04 14:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maibunu\"
Da de unde atata siguranta ca va castiga in primul rand nu e orice Cielo e Cielo lui Michael iar in al doilea rand masina a stat in fata blocului la mine iar cand o masina sta in fata blocului e belea!!!! Ca nu sunt degeaba MAP care rupe capu!!!

plus ca are un fluier extraordinar la toba care da vreo 20-30 de cai :D

sincer, nu vreau sa o jignesc cu nimic pe Stela insa avea prea putin avantaj in fata polo-ului (cam un bot de masina) si din cate am inteles avea in plus 15 cai :oops:

EvLSant0S 06-12-04 14:54

mushtuck se cheama chestia aia pe care tu o numesti fluier... ai inteles? :D , anyway pariez pe michael , adica nici nu-mi fac probleme , insa , nota 10 ptr ea , e o tipa super de treaba .. sis ucces stella ..

maibunu 06-12-04 15:08

Tot eu import si mustucurile acelea care creeaza presiune pe toba marind compresia si dand in jur de 5-15 cp in fuctie de masina!!! Sunt aduse din Venetia pret 25 euro!!!!

Michael 06-12-04 17:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
E normal sa cred ca Stela va castiga.

de ce e normal ???

Anami 06-12-04 17:57

pt. k Stella e din Ice si e f. normal sa tinem cu ea si sa credem ca ea va castiga... si in + stim prea bine ce poate Stella :peace:

ffocus 06-12-04 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
pt. k Stella e din Ice si e f. normal sa tinem cu ea si sa credem ca ea va castiga... si in + stim prea bine ce poate Stella :peace:

y'auzi vere...hmmm...michael my money is on u :wink:

All times are GMT +2. The time now is 04:05.

- Copyright 2026 4Tuning