![]() |
Cumpar Radio CD BMW E36
Va salut,
cumpar un radio cd pt bmw e36 in stare buna de functionare. sa nu aiba leduri lipsa, pixeli morti etc si neaparat sa aiba codul. ofer 200 ron. PS! nu vreau acest topic invadat cu samsareli cum ca vezi doamne am aparat aproape nou, e "tzipla", nu mai gasesti asa...etc. se stiu ei bine care fac d-astea. frate mintea mea gandeste ca un simplu radio cd cu o vechime poate si de 15 ani nu merita mai mult de 200 ron, doar pt ca scrie bmw pe el. NU! multumesc |
Re: Cumpar Radio CD BMW E36
eu chiar nu inteleg de ce iti doresti un simplu radio cd cu o vechime de 15 ani,mai dai si pe el o caruta de bani*(200 lei).Vezi ca sunt si mai ieftine ,am vazut ca merg cam pe la 100 lei.
|
Quote:
si ca sa iti raspund si tie, .....am un pitic sa am aceiasi culoare in interior...pe cand cu alte casetofoane....cu greeeeuu se pupa. si mai e ceva...eu am avut temporar un jvc pe masina, cu sistem harman kardon de pe un e36 m3...si stii ce? nu se aude cu jvc-ul, cum se aude cu radio cd-ul. dar asta prea putin conteaza...cel mai mult ma intereseaza culoarea din interior. bafta! se poate inchide |
se poate inchide! multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning