![]() |
bmw il 14 sik
am sa postez eu aici o masina a unui prieten care nu vrea sa posteze sau nu stie.masina este fabricatie 1986 si are un motor 1,8 carburator.de aceea el sa gandit serios la montarea unuia pe injectie cel mai bine un 2,5
|
Re: bmw il 14 sik
3 Attachment(s)
masina e reconditionata total nu are nici un defect cred eu ca necesita vopsitorie dar doar datorita diferentei de culoare f mici aproape invizibila deoarece aripile fata usile capota sunt luate de pe un urs adus din germania.in continuare am sa pun niste poze cu masina.
|
4 Attachment(s)
scuze masina din prima poza am puso din greseala scuze:oops:
astept oferte cu un motor cu cutie si instalatie complet |
1 Attachment(s)
Salut seamana cu al meu!Si daca ii pui 2.5 punei 2.5 24 v!
|
3 Attachment(s)
a urmat un volan m3 e 30 si un eleron de m cred
|
3 Attachment(s)
il stim pe al tau trebuie sa recunoastem ca e mult mai aranjat al tau dar de posibilitatile daca iti aduci aminte suntem baietii care au venit la tine la dragonul rosu si team intrebat de masina.neam gandit si la un 24 de valve ai dreptae e mult mai tare dar sa vedem ce gasim
|
am dat toba jos daca ati observat cand nu avea bara era un sebring cu o singura iesire acum urmeaza una powerful cu doua iesiri sa dea mai bine la bara asta
|
poze mai noi o sa pun mai pe seara si cu toba pusa si cu masina spalata scuze ce este murdara
inca odata cine are un motor complet???? |
Quote:
iai montat turbina sau ii pui motor?stiu ca ai luat bandourile de m technik 2 de la andrei leai pus? bara si pragurile mele de pe spate cred ca sunt m tek 1 urmeaza duminica sa vina si un nas pe urma angel eyse ccfl si motorul si in primavare o revopsire |
2 Attachment(s)
masina este comlet functionala are toata directia noua si toata bucsaraia are geamuri si oglinzi electrice,jante dezent pe 15 cauciucuri toyo fata 195 spate 205,toba finala sport.si in rest scoase toate tobele.suspensie sport,cd player vieta boxe sony tub si statie magnat.etctapiseria nu este zgariata sau atinsa cu tigara .singurul defect as zice eu este motorul care deja e cam expirat fata de ce se poarta acum
|
Din pacate bandourile le mai astept!Deocamdata merg pe turbina!Dar dupa ce o inmatriculez!Daca schiimbati motorul mergeti pe 2.5 24v!Nu s-a plans nimeni pana acum!Depinde si de finante!
|
Quote:
intre timp sa pus si toba maine urmeaza sa fie spalata si pozata calumea |
1 Attachment(s)
Quote:
intre timp sa pus si toba.poze urmeaza maine ca sa facut noapte si nam mai avut timp sa o spele |
3 Attachment(s)
acum o sa bag niste poze mai vechi cu ursi unor prieteni hth si sik mai apare in poze si unul daramat total:lol:
|
ursul din poza care e terminat e de vanzare il dezmembrez.motorul cutia si instalatie tun merge impecabil motor 2.0 injectie,trapa etc si mai e de vanzare inca unul de geramania impecabil total fara rugina lipsesc doar bordul si scaunele dar are motor 1,8 carburator pietburg in stare de functionare.pt ceoi interesati de piese de pe cele 2 sa intrebe aici.ambeme sunt coupe
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning