![]() |
Inamtriculare pe bulgaria
Buna ma puteti ajuta si pe mine. dak se mai pot inmatricula masini pe bg , sau cunoasteti pe cineva care se ocupa de asa ceva prin arad . ms mult
|
Re: Inamtriculare pe bulgaria
si pe mine ma intereseaza, ar fi ok daca as gasi in arad pe cineva.
|
cum e cu asigurarile? sunt valabile ? am inteles ca nu....
|
Pana nu te loveste unu de BG nu ai de unde sa sti.. Oricum, daca nu ai CASCO ai pus-o si daca sunt valabile, pana recuperezi banii..
|
daca masina e inmatriculata in regula in bulgaria, si asigurarea e perfect valabila, atata timp cat e facuta la o firma de asigurari din BG, nu vad care ar fi problema...
ca dupa aia unii isi fac asigurari "aiurea"... e altceva, dar prima asigurare, cea de la inmatriculare e de obicei in regula... acuma... cum despagubesc, habar n-am, nici astea ale noastre nu-s chiar oneste cand vine vorba de DAT banii... plus ca si service-urile la cate aere au, cand aud de asigurare bulgareasca, prefera sa o dea in diverse. |
abea astept sa vad doi cu nr de BG care se ciocnesc :lol:
|
culmea "economiei": matiz pe gpl, cu volan pe dreapta si inmatriculat in BG :))))
|
pot eu sa te rezolv,dar nu in arad!
|
Pentru inmatriculare apelati cu incredere la numerele din profilul meu. Garantez cel mai mic pret!!! Fara intermediari, direct la bulgar!
|
Quote:
apelati cu incredere recomand... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning