![]() |
Colectie GSM
1 Attachment(s)
Va salut...
Eu colectionez ...telefoane mobile 8) In poza , o mica parte din colectia mea, toate sunt functionale ! Incep din stg. sus. 1.Motorola V3i blue , perfect functional 2.Motorola V3 , display extern spart , dar perfect functional 3.ZTE F102 , blocat pe o retea Yoigo 4.Nokia 7250, arata cam rau la carcasa , dar functioneaza 5.Nokia 7210 Supernova , perfect functional 6.Nokia 1600 , functional dar acumulatorul umflat 7.Alcatel 331 , functional 8.Nokia C1-00 , nou 9.Sony Ericsson T100 , nu merge microfonul 10.Sony Ericsson T610i, NOU ! 11. 2 x Iphone 3G unul de 32gb iar unul de 8 , cu folie pe ele 12.Nokia 6500c , merge brici 13.LG KG375 parca...banda rupta 14.Sagem myX-4 , blocat pe orange ro, perfect functional 15.Nokia 3210 , perfect functional , carcasa neoriginala 16.Nokia 6360, blocat pe AT&T O sa mai revin cu alte telefoane :twisted: |
Re: Colectie GSM
Quote:
Am fost uimit sa vad in " colectie " 2 iphone-uri,ma asteptam sa colectionezi doar telefoane vechi. Ps: cel de 32gb e iphone 3gs? |
:)
Colectionez si vechi si noi... cel de 32gb este 3gs da. App, am si unele dubluri, iar daca va place ceva , accept si schimburi:arrow: |
Am si eu niste telefoane toate merg daca vrei le vand foarte foarte ieftin am asa Siemens a62 sony ericcson t105 si motorola v360 pret pentru toate 40 ron cu totul.Merg toate am incarcatoare la ele tot ce vrei
|
foarte interesant e ca sunt functionale..
misto colectia ta! |
este un baiat din focsani care colectioneaza telefoane dar are mult mai multe :lol: iti postez un link de youtube unde ai si date de contact posibil pt o colaborare ;)
https://www.youtube.com/watch?v=sLcTH2QPTwE |
Quote:
|
Telefoanele de la bobo-wow vor ajunge la mine :lol:
@2010 - Da absolut toate sunt functionale , iar colectia se va marii in curand. @Cartmaneu87 - nu pot spune decat WOOOWW....S-a chinuit ceva baiatul ala sa adune toate alea , pbbil lucreaza la vreun service ceva , altfel nu`mi explic... @ReMMyThEDeMoN - discutam pe mess.ti-am dat add. |
1 Attachment(s)
Updates...
toate functionale :) La cerere daca exista vreun doritor de vreun telefon din colectie , se poate si vinde/schimba |
Quote:
|
Este disponibil.
Ai PM . |
Salut,
Daca ai vrea/putea sa vinzi un 3g , ce pret ar avea ? merci, |
Salut, din pacate le-am dat pe amandoua pe un Iphone 4 :)
Sapt viitoare trebuie sa primesc un iphone 3g alb , care il voi vinde , te anunt daca e;) |
Daca ai putea face rost de un nokia 8910/8910i si ai putea sa il vinzi,sa ma cauti :)
|
am avut asa ceva , dar l-am dat cu 500 lei :)
daca mai fac rost te anunt:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning