Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Eficienta si/sau performanta cu injectie sau carburatie ??????????. Sfaturi si opinii (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/28072-eficienta-performanta-injectie-carburatie-sfaturi-opinii.html)

Nemilosu 27-11-06 19:29

Eficienta si/sau performanta cu injectie sau carburatie ??????????. Sfaturi si opinii

Eu am un Audi pe care am testat n tipuri de alimentare si am constatat diverse reactii prvind consum/putere/performante etc.
Astept opinii.

Nemilosu 28-11-06 19:06

Re: Eficienta si/sau performanta cu injectie sau carburatie ??????????. Sfaturi si op

Opinii adica pareri, exemple,experiente si argumente pro si contra v-a-v injectie versus carburatie.

yknot 30-11-06 09:07

Re: Eficienta si/sau performanta cu injectie sau carburatie ??????????. Sfaturi si op

ca sa ajungi l aperformantele reglarii unui sistem pe injectie ti-ar trebui un carburator cu sute de jiglere ;)

Nemilosu 30-11-06 20:40

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 642533)
ca sa ajungi l aperformantele reglarii unui sistem pe injectie ti-ar trebui un carburator cu sute de jiglere ;)

dar cum contrabalansezi nervul pe care il are carburatia la plecare ?

yknot 02-12-06 19:39

din soft ;)

Nemilosu 02-12-06 21:39

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 645045)
din soft ;)

poate fi reglat asha precis fara a da un consum exagerat ?

einstein1984 03-12-06 10:34

A mai fost un topic carburatie vs injectie. Foloseste search!

Nemilosu 03-12-06 19:25

Quote:

Originally Posted by einstein1984 (Post 645657)
A mai fost un topic carburatie vs injectie. Foloseste search!

L-AM GASIT DAR ACOLO SE CEARTA LUMEA FARA SA ADUCA ARGUMENTE SOLIDE.
vroiam sa fie un topic cu exemple clare dar.........................

zGb 03-12-06 23:22

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 645174)
poate fi reglat asha precis fara a da un consum exagerat ?

de ce? n-ai bani de benzina? incearca o injectie pe motorina atunci :lol: :lol: :lol:

Nemilosu 04-12-06 17:58

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 646780)
de ce? n-ai bani de benzina? incearca o injectie pe motorina atunci :lol: :lol: :lol:

decat diesel mai bine lipsa.

zGb 05-12-06 18:01

mai bun un cazan care consuma si nici nu alearga nu? incep sa inteleg cum gandesti :)

Nemilosu 05-12-06 19:46

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 649164)
mai bun un cazan care consuma si nici nu alearga nu? incep sa inteleg cum gandesti :)

am vazut ca shumi a iesit campion anul asta cu diesel tdi cu t rosu

zGb 06-12-06 03:42

acum inteleg si mai bine cum gandesti ce pot sa-ti spun decat ca : ESTI FOARTE TARE FRATE...

PS : pune-ti un filtru si niste pedale sport ca am auzit ca iti dau 30 de cai in combinatia asta pe audi hai pa :)

PS2 : pe shumi nu l-am vazut dar hai totusi sa dau si eu exemplul care-l da orice posesor de tdi (cu sau fara d-alea rosii) : LE MANS! hai pa again :lol:

Race 06-12-06 18:07

Ah,mirificul Audi R10...cel care dovedeste ca si cu combustibil inferior se poate face performanta...atata timp cat sufli aer cu 2 bari supra-presiune in motor :lol:

Nemilosu 06-12-06 19:33

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 649947)
acum inteleg si mai bine cum gandesti ce pot sa-ti spun decat ca : ESTI FOARTE TARE FRATE...

PS : pune-ti un filtru si niste pedale sport ca am auzit ca iti dau 30 de cai in combinatia asta pe audi hai pa :)

PS2 : pe shumi nu l-am vazut dar hai totusi sa dau si eu exemplul care-l da orice posesor de tdi (cu sau fara d-alea rosii) : LE MANS! hai pa again :lol:

le mans=motor de 1.000.000 de euro
ps cand vrei sa ne dam anunta-ma

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning