![]() |
Urs 325 Ix 88
Se Vinde Urs 325 Ix 4x4 1988 4usi Gri Metalizat
Alarma + Inchidere Centralizata 4 Geamuri Electrice + Trapa Electrica+Oglinzi electrice Mp3 Jvc + 4 Boxe Kenwood Jante Aliaj 15" Chiptuning Evacuare Sport: Serpi+ Traseu Inox+ Toba Borla Diferentiale 3.91 Cu Autoblocant Suspensie Sport Fata Si Spate,,,tuning Exterior Original De Ix Consumabile Noi Schimbate Recent ,,, Foarte Bine Intretinuta Pretul Este 3500 Euro Nediscutabil Pt Mai Multe Informatii Sunati La:::: 0724 240 476 Claudiu :!: :!: :!: Actele + Masina Sunt In Regula, Accept Orice Verificare:!: |
Re: Urs 325 Ix 88
pozeee tata pozeee... :)
|
variante ceva_
|
Pozeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Poze Inca Nu Am Dar Pt Cine Este Interesat O Poate Vedea " Live "
Sunati La Claudiu :0724 240 476;) |
Live pt. cine sta in Buc. ......:shakefist
|
Nu Stiti Ce Ocazie Pierdeti :!: :!: :!:
|
Tati !!! "lenea e cucoana mare" !!! :rolleyes2 pune si tu niste poze cu masina aia daca vrei sa o vinzi !!!
|
Daca vreti sa o cumparati si aveti banii ... luati-o si nu veti regreta ... cine stie cunoaste si cine cunoaste stie ursul NHT ....
Bafta la vanzare bro .... si un up mic de la mine :) |
Ce sa cumpar ma ???? ce sa cumpar ???? pai tocmai asta era ideea ???? Bine !!!.... tata !!! daca voi ziceti ..... pe mine chiar m-ar fi interesat dar nu crezi ca ma deplasez de la Satu Mare la Buc. si sa urmaresc numere de inmatriculare pe strazile din Buc. poate... poate.... o voi zari in departari ? ..... ca sa stiu si eu de care BMW e vorba....? sa o stapanesti sanatos si bafta la vanzare!
|
Quote:
|
acolo zice 4 usi ,din ce stiu eu NHT are 2 usi decat :)
|
pune domle niste poze..ce-i asa greu??
sa vada lumea despre ce e vorba clar..nu toti sunt din bucuresti si poate ca sunt din bucuresti si totusi vor sa vada o poza,nu? chiar ti-e lene? nu zic sa le faci cu cine stie ce aparat foto..poti sa le faci si cu telefonul..daca telu tau nu face poze, poti sa rogi un prieten sa faca o poza si sa ti-o trimita pe mail si apoi sa o postezi.. macar o poza .. fata, spate si lateral , eventual interiorul si motorul ar fi ideal.. dar fata si spate e ok.. |
si eu sunt interesat de masina...poate reusesti sa pui o poza totusi..
|
dupa parerea mea anunturile fara poze ar trebui sterse instant
bafta la vanzare |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning