![]() |
de vanzare PASAT din 2000 tunat
5 Attachment(s)
An fabricatie: 2000 Carburant: Benzina
Rulaj: 143,000 km Capacitate: 1,600 cmc Putere: 115 CP CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; TUNING EXTERIOR,VARIANTE, |
Re: de vanzare PASAT din 2000 tunat
si pret nu are?
|
deci cat face?
|
poate trebuie sa licitam noi :))) si cel mai mare pret il cumpara...ar fi o idee:)))
|
cauciucuri 205/60/13
daca vrei gume 205/60/13 yahoo MANDAXCDD
|
8 Attachment(s)
Pasatul Este Al Meu, Iar Pretul Este D 8500 E.
Mai Pun Cateva Poze Mai... |
hai baietzi, k acum ati aflat pretzul, ati mutit?? se vede k postati doar d dragul nr d posturi
|
de unde sti tu asta ma ?sau asta faci tu ?poate suntem si noi curiosi , cine e moderator aici poate sa imi stearga posturile sa am 0 , de aia numai pot eu crezi ca imi tin de foame?nu te mai baga in seama aiurea...si nu iti mai da cu parerea despre noi ca nu ne sti!
|
asta se dovedeste. pana sa zik pretul toti bagau posturi cu toate k nu snt interesati, cum a zis pretul nici unul...cum iti explici. dak te intereseaza pretul masinilor ia-ti un catalog unde gasesti preturi tati, sau uita-te p autovit, gasesti preturi sa te satuiri sa vezi atunci cum esti la curent fara sa pui intrebari inutile
dak te intereseaza cu adrevarat masina suni si te intalnesti cu omu, discuti pretul, vezii masina si dak iti place o iei dak nu...nu |
ma tu mancasi de pe jos?ce nu intelegi uitate peste toate posturile...si ai sa vezi ca peste tot unde nu se pune pretu primul post este : pretul ? inseamna ca toti suntem la fel...dupa parerea ta?omu a zis pretul...nu crezi ca dupa...daca ma intereseaza sun?tre sa iti zic tzie ca am sunat sau nu?lasa ne ma tu pe noi sa fim asa cum suntem...da ne intereseaza posturile si?e problema ta?e un forum si fiecare intreaba ce vrea ce te deranjeaza pe tine?ceea ce nu convine la masina asta este ca e benzinara...si cum e benzinara...poate putea fi si mai ieftina cum arata...n ai ce zice e prea marfa si cu asta nu te mai baga aiurea in seama.
|
ai vazut de prima data k e benzina, deci nu iti starneste interesul si pt aflarea preturilor la masini, cum ti-am mai zis, ia-ti un catalog si o sa fii la curent cu toate.
P.S.te asigur k dak ai fi sunat stiam;) nu postez aiurea cum faci u:boxing: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning