![]() |
subaru legacy 2.2i
am cumparat un subaru legacy 2.2i, automat cu buton de sport(power), ???cp dar se misca bine, are 4 viteze dupa cate am observat.
maine o sa pun niste poze. arata destul de bine, avand in vedere ca nu este tocmai tinerica dar mai trebuie pusa la punct. cel mai mult m-ar interesa de unde pot sa fac rost de documentatie despre motoarele astea boxer de 2.2 benzina. m-ar interesa foarte mult daca are distributia pe lant sau nu, schimburile de ulei(servo, cutie h, de la motor) cat mai multe despre intretinerea motorului. |
Re: subaru legacy 2.2i
4 Attachment(s)
are probleme pe ici-colo, dar la 1200 euro nu prea am ce sa mai zic:
|
distributia pe lant.
Cutia nu-l ajuta la consum dar e beton la drum. In plus e cutia de suflet a celor de la Subaru, fiabilitatea este de legenda. Sa ai bafta! |
cutia este ce-a automata in 4 trepte care se poate comuta si pe manual cu trpte in linie ?
|
6 Attachment(s)
Quote:
merci, sper sa am noroc cu argeseanca asta... Quote:
compresorul de AC este terminat, o sa-l schimb dar nu acum, pt ca acum am nevoie de lemne pt foc. portiera trebuie rezolvata, pt rar. |
Salut...masina a fost cumparata cumva din Timisoara? :D
|
2 Attachment(s)
Merge? :)
|
ce an e?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
daca te hotarasti sa schimbi cutia iti pot oferi la schimb o cutie in 5 trepte de wrx 2007
|
Quote:
fa un topic cu ce proiect ai in lucru, ar fii pacat sa nu fie prezentat, mai ales ca nu ai modificat la el doar o toba finala "supersport"! sunt plecat, nu te-am mai sunat. cuta pe power schimba la 6500 rpm si fara butonul apasat schimba la 6000 rpm. acum poti sa pui limita de cuplu/putere pe orice viteza din soft. cred ca poate fii crescuta limita de rpm. vb...si bafta cu proiectul tau. suna bine ce vrei sa faci. |
Quote:
o sa prezint si proiectul cind o sa fie spre sfirsit adica in 2-3 luni, deocamdata e caroseria la slabit |
Quote:
eu cred ca ar fii mai buna cutia ar fii cea cu 3 tr pt drag, dar care este vit maxima admisa la care te duce cutia!?!?!? daca face 180-190 km/h nu ar fii indeajuns. cred ca sebi o sa te sfatuiasca cel mai bine. |
nu ai mai reparat legacy-ul?
l-ai inscris? |
Si cu inmatricularea cum procedezi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning