![]() |
DRIFT GRAND PRIX Romania/Bucuresti
Quote:
|
Re: DRIFT GRAND PRIX Romania/Bucuresti
Ar fii o chestie...mai ales ca e pt prima data:D:D:D
|
Nu pe 23 ca sunt curse la Tulcea.
|
Unde in Bucuresti? Intrare libera?
|
Nu este nimeni interesat sa mearga? :???:
|
Quote:
https://www.4tuning.ro/Drift-Grand-Pr...e-si-taxe.html Se va face vro plecare in grup sau toti claie peste gramada?:lol: |
Eu zic sa plecam sambata de dimineata! O sa vin si eu si am la dispozitie 1 loc, banuind ca Giugiu si cu Dan ZYX o sa mearga cu mine. Daca nu, si mai bine :))
|
Merg si eu daca e... Frumos ar fi fost sa mergem mai multi...... :rolleyes2
|
Da, pai si eu ma gandeam sa mergem mai multe masini...
|
Salut.Eu chiar sunt pus serios pe treaba..in cateva zile vreau sa iau biletele.As fi mers la Tulcea,ca spectator bineinteles dar la Tulcea se mai fac curse,asa ceva la Buc mai rar,+ ca e mai aproape:D
In principiu trebuie sa ma decid daca sambata sau duminica dar cred ca duminica...sambata mai fac una,alta.Masina o sa o am plina ,am intrat in discutie in speranta ca poate mergem mai multi...Cum credeti,eu o sa urmaresc topicul. Toate cele bune. |
Bun, o sa fiu si eu cu o masina (plina, sper) + SIGUR o sa ma vina cineva de aici de pe forum. Daca nu vor sa spuna si vor sa mearga singuri, e altceva, dar e imposibil ca din toti membrii comunitatii Ploiesti sa fim decat 5 ametiti care vor sa mearga...
|
Ce credeti...mai gasim bilete duminica la fata locului?
|
Da, ar trebui. Eu o sa merg sambata si o sa cumpar direct de acolo. Sper sa mai gasesc...
|
Posibil sa gasesti.
Dar nu la sectiunile de unde poti vedea ceva. Si vor fi mai scumpe . |
Am intrat pe Bilete.ro si la plata ramburs prin posta pretul biletului e de 10 lei...(la curierat era 18 lei biletul) (la peluze) Tot ce trebuie sa fac e sa le iau de la posta,trec in fiecare zi pe acolo deci pentru siguranta cred ca ar fi ok daca ati comanda prin posta...
|
All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2025 4Tuning