![]() |
Vand Ipod Mini de 4GB
3 Attachment(s)
Salut ,
Vand Ipod Mini de 4GB Silver , arata bine , mici urme de utilizare , merge perfect , nu se blocheaza , nu se restarteaza. Bateria nu am apucat sa o testez k-lumea, nu am avut niciodata timp sa-l las la incarcat pana cand sa-mi afiseze Charged pe el. In conditiile in care bateria nu a fost incarcata la maxim ma tine cam 4-5 ore de playtime continuu. Cel de la care l-am cumparat spune ca tine 8 , nu ca as crede ca tine 8 ore , dar 6 cred ca ar duce. Il vand pentru ca mi-am luat un Ipod Nano de 4 Gb care are un playtime de pana la 18 ore si pe care il pot integra mai usor [ marimea mai redusa ] in proiectul audio pe care il am pt golf-ul meu. Ipod-ul vine insotit de Castile lui originale [ care se aud binisor, eu foloseam la el niste Panasonic DJ100 si se aude foarte clar] si cablu de date prin care se si incarca. Pretul lui este de 350 Ron Discutabil. Optional : 1* Belt Clip original Apple la 40 ron 2* Arm Band la 40 Ron Poze mai jos |
Re: Vand Ipod Mini de 4GB
Nu vrea nimeni un Ipod pentru masina ?:)
|
Anunt inca valabil
|
eu vreau ................................
|
Discutam pe mess.
|
Inca valabil 330 Ron si bonus dau Armbandul ;)
|
Rezervat momentan pana luni seara pt cineva de pe alt forum.
|
mai e valabil?
|
Este rezervat pana diseara :) in caz contrar te voi anunta, mai este o persoana de pe 4tuning inaintea ta :) daca nici cu el nu se rezolva nimic te anunt.
|
S-a dat impreuna cu toate accesoriile la 400 ron , se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning