![]() |
Vand pentru e36.
Vand semnale galbene e36 coupe din '93 , obc mic de 7 butoane(cativa pixeli morti) , proiectoare e36 orginale (fara suporti , cel din stanga este putin crapat) , eleron e36 portbagaj cu stop pe frana (coupe/sedan)(este putin spart la stop,si f putin matuit abia se vede este negru,vopsit , maneta semnal (cea din stanga) , capace proiectoare negre(noi noute) , consola lumini ceata(buton fara proiectoare , decat ceata.) , diferential e36 de pe2.0 vanos '93 si cam atat deocamdata , ... toate piesele se vand in urma upgradului(daca pot spune asa). preturi f negociabile , 25 , 25 , 40 , 60 , 15 , 30 , 10 ,85 lei pentru mai multe se face reducere. sau le vand pe toate cu 250 lei. 0727.726.137 / 0761.177.218 , Boby , trimit si in tara prin posta (e mai ieftin).accept si schimburi.
|
Re: Vand pentru e36.
un capac de proiector s-a dat , mai este unul dar are o gaura pe mijloc cat sa intre o tigare si este albastru. restul up.
|
piese ieftineee.
|
ieftinnnnnnn cine ia mai mult de 2 piese are reducere ... si mai am niste piese dintr-un blocant spart raport 3.45 (nu mai am carcasa).unele piese sunt sparte am sa fac niste poze la blocant.
|
sau schimb cu diverse piese.
|
upppppppp
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
uite si pozele cu semnalele. specific ca sunt de pe coupe.
|
pui poze te rog si cu eleronul si pretu :P
|
Quote:
|
semnalele sau vandut , restul valabi
|
ms pt semnale ,un upp de la mn!!