![]() |
Loganul meu DAC
imi fac curaj de ceva vreme sa imi prezint mashina
cred ca a venit timpul LOGAN 1,4 MPI motor stock pe la caroserie mici modificari de ordin estetic muzica - HU Sony CRX (nush exact)+boxe Blaupunct. am avut statie da nu a meritat si am dat'o. vreau sa fac un tuning exterior in genul japonez, joasa lata si cu viniluri (colante)de gen. POZE... astept pareri |
Re: Loganul meu DAC
3 Attachment(s)
poze...............
|
4 Attachment(s)
...............................
|
bun venit si tie andy si frumoasa masina! ! ! sa o tunaresti cu grija si bun gust! ! ! imi place mult eleronul si pleoapele! ! ! respect! ! !
|
de unde le-ai luat?? din ct??? sau din buc??
|
ms mult
poi eleronul din cta, dar a fost foarte mult de munca cu el, finisat rectificat etc. ala care la facut cred ca avea probleme grave... pleoapele le'am comandat pe net si surprinzator... nu au avut nevoie decat de o mana de kit shi un primer aferent da'mi un PM sa iti dau adresa omului |
inca un drac... :p
dar ca dracu nostru nu e nici unu...e nemuritor!!! :D |
Cand ai vopsit pleoapele si aeratoarele in afara de vopsea ce ai mai folosit...ca sa nu se cojasca vopseaua??
|
Quote:
|
mai nush ce e ala plastofix... dar banui ca este plastic primmer (grund special pentru plastic). la intorior am folosit dar la exterior?!? ploapele sunt de fibra de sticla, eleronul la fel, fibra nu necesita decat chit shi grund acid (primmer, spritz-chit sau cum vrei sa ii zici).
numa de bine unde gasesc becuri albastre, care imita xenonul, origirinale RENAULT?? ms mai pun poze cand oi spala'o hehe |
am mai facut nishte ochelari pt stopuri, momentan sunt nefinisate shi nevopsite
in curand pozele le pun shi aici (acum sunt in sectiunea fiberglass) |
Frumos imi place! facut cu gust;)
|
1 Attachment(s)
ms
momentan, din pacate, inca nu prea e facut mare lucru... o sa pun poze in max 2 3 zile, sau mai bine zis cand o sa am peste 5 grade in garaj sa pot sa termin cu fibra in principiu asta fac acum |
e bine totusi ca iti faci singur unele acesorii ....asta e un lucru bun ....
|
salz shtiu ca nu am mai scris de mult dar nici nu am mai facut ceva la mashina
urmeaza sa ma apuc de bare, mai mult nu zic, ca de' vorba lunga... sper sa pun ceva poze sambata macar cu o jumate de bara facuta (adica modelata, fibra nu cred ca am cum sa o bat mai devreme de 1 2 saptamani) numai de bine a shi ms ca nu mi'ati inchis topicul cu toate ca... de cat timp nu am mai scris |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning