![]() |
Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa
Cea mai tare motocicleta in productie de serie. gasiti-mi alternative/concurenti. Da sa n-aud de dodge tomahawk.... :roll:
|
Tot ceea ce putem spune e ca suntem fericitii posesori al unui motor Suzuki GSX R 1100 , fratiorul mai mic al Hayabu-sei. Desi au aparut zeci de modele de la diverse companii ... se pare ca hayabusa detine inca suprematia aici .
Ma intreb de ce oare nu o vedem in Moto GP ? |
MotorCyclist Magazine Aug 2003
Title: Grudge Match - America's quickest street bikes. Multiple quarter mile runs head to head on new 2003 models Both bikes stock: Hayabusa best of multiple runs: 9.88 sec @ 143.88 mph ZX-12 best of multiple runs: 9.92 sec @ 143.74 mph Deci se pare ca inca detine suprematia... dar concurenta vine... care o sa fie urmatorul model ? o sa mai stea pe pamant ? |
apropos de hayabusa , sunt 2 filmulete pe racingflix.com cu busa , una turbo, si amandoua depasesc 300kmh. Sunt foarte frumoase si le recomand celor ce le permite netul.
Poate sa le putem vedea si aici pe site ... :roll: ..? :oops: ...ca alternativa la o busa cred ca ar putea fi o Supra de fro'mie cai putere :lol: (kidding) |
ele sunt date deja jos si catalogate in arhiva noastra.
In curand site-ul va avea si o sectiune dedicata motoarelor in care veti gasi informatii poze filme etc la fel ca si pt masini :wink: |
hayabusa
tot n-am inteles ce era cu hayabusa? noi avem gsx r ala de 1100, tu ai hayabusa? sau te dai cu supra? :wink:
(interventie neoficiala) |
Re: hayabusa
Quote:
|
luatzi filmu asta si utiatziva la el : http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=33&p=7 , e super tare nebunu :lol:
|
Marfa filmul. Si motocicleta nu este GSX r 1300 ci GSX 600. Gantitziva diferenta de performanta !
|
nu stiu ce motocicleta e in film da e dementzial 8)
|
noul yamaha yzf-r1 apare la anu are 172 cp si 172 de kg!!!! deci 1kg la 1cp!!! :D :D :D
|
Parca era un pic in altfel dar o sa ma intersez exact .. stiam ca a depasit pragul logic de cal/kg :twisted: ceea ce nu e usor
|
azi maiam cumparat o revista co motoare si am citit despre noul r1 un monstru sami scri dupa ce te interesezi zoliaT:D :D :D
|
Daca te uiti la yamaha.com o sa vezi modelul YZFR1 2004 care are 180 de cai /172 de kile :twisted: :twisted: :twisted:
Deci .. raportul a fost depasit :wink: |
Totusi nu se compara R1 cu HGayabusa. Se apropie insa :
Hayabusa are 4 cil si 1300 cmc R1 are 2 cil si 1000 cmc. Pt Yamaha cel mai apropiat candidat este GSx r 1000 cu aprox aceleasi specificatii. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning