![]() |
imi poate face cineva un logo
3 Attachment(s)
salut
imi poate face cineva un logo asemanator cu cel din atasament dar scrisul sa fie cu fontul atasat, si modelul din atasamentu EX, cel de metal... Si in loc de car detailing sa fie scris DETAILING AUTO DECI Font starcraft si design cel cu metal pe fundal transparent! Raman dator celui care ma ajuta! |
Re: imi poate face cineva un logo
1 Attachment(s)
Mie unul nu imi placea fontul si tema aleasa de tine si mam gandit sa fac eu unul ,daca iti place bine daca nu iti place iar bine .
|
Multumesc,
dar daca il pun pe pliante sau carti de vizita nu prea iese in evidenta :) Oricum, a iesit bine! |
Pai daca specificai de la inceput era alta treaba ,asa ca...
Edit Pentru carti de vizita nu se folosesc efecte vizuale puternice , si daca lasa-i si un nr telefon strada etc pentru carti de vizita iti faceam carti de vizita.Tu ai cerut sec,un logo cu un font si un text. |
Quote:
ideea e ca vreau sa fie cam acelasi logo peste tot, de asta vroiam sa fie cu fontul si designul acela, pe pc arata bine iar pe carti de vizita alb negru. Pana acum am folosit cel cu Car detailing, peste tot, dar mi se pare prea simplu pe site... |
Mie imi place logo-ul creat de al3xxxx.Parerea mea este ca trebiue sa renunti la vechiul logo.
|
CSL logo by EDLdesign
1 Attachment(s)
EnjoyAttachment 2171396simple and clean
|
Re: CSL logo by EDLdesign
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning